夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

joyce059521 發表於 15-6-24 12:16
因為佢唔肯搬走,我帶埋2個寶貝走咗,佢每日返嚟都扮無事,我真係忍唔到,我好難受……未出事前永遠唔會陪 ...
既然走左出去
唔好再諗
時間會幫你沖淡
慢慢黎
時間會話你知想點
無野係急....
最緊要堅強,加油
未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

回覆:joyce059521 的帖子

平淡就是幸福

大宅

加油~依個男人完全冇體會妳感受.

別墅

回覆:joyce059521 的帖子

賤男

大宅

回覆:情慾短訊

今日6299上嚟搵我,輪住係咁話我點解要搞到件事咁姜……又問究竟我以家想點?

講到我唔原諒佢個仔就係我唔啱……

其實每次我99上嚟我都已經忍佢,成日講話為咗2個女算,又話2個女重細點都要忍……

我已經比足面佢地忍咗好耐,到62話我點做人新抱個陣,我真係忍唔住喊住同佢地講“我都係人地個女嚟架,我都有阿爸阿媽,我無名無分幫你個仔生咗2個女為咩,就係為咗佢去搞女人”我6299即刻無嘢講,又話已經鬧咗個仔好多次又點又點……最後叫我比佢返嚟瞓沙化喎!

我話我接受唔到佢日頭攬完第2個女人之後返嚟瞓沙化囉,我接受唔到囉!

大宅

你6299,沒有顧及到你的感受!我覺得無論點都好,個仔對唔住人阿!

姐妹,你要好好保重!好在唔使同佢争女女撫養權,這是不幸中之大幸!

Joyce,要堅強!路很難,拿你喂人奶的精神撐埋佢!

子爵府

希望C6激情過後冇禁颠啦,你又比時間自己好好諗下以後如何hand丨e,祝福你

大宅

引用:Quote:原帖由 dlee_ca 於 15-06-22 發表唔

原帖由 joyce059521 於 15-06-22 發表
我真係好想知大人結唔結婚係咪關個小朋友事呢?一張紙可以代表負責任?我唔結婚就係唔負責任?真係好想知咩道 ...
唔洗理人講咩,有結婚又如何?有好多唔負責任離婚唔比錢都大有人在,你c6本身顧唔顧家?

別墅

引用:今日6299上嚟搵我,輪住係咁話我點解要搞到

原帖由 joyce059521 於 15-07-10 發表
今日6299上嚟搵我,輪住係咁話我點解要搞到件事咁姜……又問究竟我以家想點?

講到我唔原諒佢個仔就係我唔 ...
佢父母咁講,不如你叫佢地試下再將同番說話同你父母講,係咪咁教仔法!
而家最緊要係你諗下自己父母可否幫你照顧小朋友,大不了請個工人幫手湊,呢個世界唔會話邊個無左邊個唔得!
既然個心都唔係度,留黎有乜用,放佢走比佢自由,好過拖拉大家辛苦,自己一樣可以生存,小朋友即使單親,總好過係一個父母無感情既環境長大!
但你自己真係要諗清楚,做每個決定都唔可以返轉頭!

別墅

引用:Quote:原帖由 joyce059521 於 15-07-10 發

原帖由 gloriachorus 於 15-07-10 發表
佢父母咁講,不如你叫佢地試下再將同番說話同你父母講,係咪咁教仔法!
而家最緊要係你諗下自己父母可否幫 ...
好認同,呢個世界無左邊個都無問題,樓主你要自強,自己諗清楚自己想要什麼,將來同小朋友過點樣既生活,呢個時間吾好退縮,最後無論系一齊番定系自己養活女兒,都要勇敢生活!

伯爵府

點解有的女人咁賤格明知人她有妻有女都黐埋去

伯爵府

引用:我同佢無結婚,但生咗2個女,一齊7年啦!一

原帖由 joyce059521 於 15-06-22 發表
我同佢無結婚,但生咗2個女,一齊7年啦!一直以為大家認定咗對方,有無結婚都唔係問題~

2個幾月前,開始電 ...
佢宜家做既野已經影響左你兩個女啦!

大宅

住緊既地方係邊個既物業先?

大宅

為了2個可愛女女加油!有D咁既父母個仔又點會識反思.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

joyce059521 發表於 15-7-10 20:01

講到我唔原諒佢個仔就係我唔 ...
樓主, 6299根本不是幫你!!! 點可能為左兩個女就要俾佢個仔咁樣對待自己, 佢地個仔去搞女人, 要你容忍? 咩道理? 6299有責任教佢個仔如何對待老婆仔女, 佢地都痴線架!

複式洋房

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

Joyce, 其實家家有本難唸的經。請不要傷心難過,d衰人自有報應。妳要堅強和更加愛錫兩個女兒,加油!

大宅

睇到都唔知開心好 定係唔開心好,乜都唔知其實仲開心

大宅

算啦,個2位根本唔係你6299
婚都未結,叫佢返歸啦
唔需要再見,唔需要再聽到佢地把聲
靜下來,先再問自己想點,唔想諗,咪自己冷靜下先,我諗你都深受打擊

前路唔再簡單,老實講,去留都需要勇氣,但我相信為母的你必會捱過

依家解決當前問題先,經濟可以嗎?
如唔ok,返工女女有冇人照顧?

珍珠宮

俾d時間自己靜落來諗一ri

珍珠宮

引用:俾d時間自己靜落來諗一ri +

原帖由 喜喜天使 於 15-07-12 發表
俾d時間自己靜落來諗一ri
未打完,諗一諗,佢肯改變,試下去修補關係,加油,我覺得其他jm回答好正確,唔好一下就話分開,傷口係痛,小朋友都需要父愛,更需要一個完整既家庭

首頁

尾頁

跳至