夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:想問下拍緊拖/結左婚既人。。。

只要妳地感情穩定就無乜擔心既

禁止訪問

複式洋房

引用:其實你要對自己有信心,c6就係見我唔緊張佢

原帖由 wanmm323 於 15-10-10 發表
其實你要對自己有信心,c6就係見我唔緊張佢,又難見面,驚我俾人追左,所以先咁快求婚。你做護士,好吃香, ...
佢知我有人追都無反應架我一日未真係走佢都唔會行動

複式洋房

引用:其實每段感情耐左都會冇左激情只要你們捱過

原帖由 CATHY^_^YEUNG 於 15-10-10 發表
其實每段感情耐左都會冇左激情
只要你們捱過先可以長久
我和c6拍左8年拖、結婚2年、而家好似親人咁 ...
拍左咁多年其實會唔會已經無乜話題

男爵府

引用:Quote:原帖由 wanmm323 於 15-10-10 發表其

原帖由 Jasmine0911 於 15-10-10 發表
佢知我有人追都無反應架我一日未真係走佢都唔會行動
因為你俾晒時間佢,你除左返工,去左邊做d咩都俾佢知晒,佢覺得無威脅性。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Jasmine0911+於+15-10-10+發

原帖由 wanmm323 於 15-10-10 發表
因為你俾晒時間佢,你除左返工,去左邊做d咩都俾佢知晒,佢覺得無威脅性。

...
拍緊拖 唔同對方講自己做緊咩係咪唔係幾好

禁止訪問

公爵府

Jasmine0911 發表於 15-10-8 12:46
因為真係好擔心所以想睇下後生拍拖結到婚既例子多唔多

...
我同老公18歲一齊,已經一齊左20年,我覺得要長久,一半係緣份,另一半係感覺加信心,我第一次見我老公時已經有強烈感覺,下輩子會同佢一齊,到現在,仔女都生埋,大仔都中學,感覺依然冇變,我地仲好恩愛,只要有信念一齊走到最後,要長久其實唔難,當然唔係單方面啦!俾啲信心自己同男友,如果因為少見左而分手,依段感情都唔值得你再上心啦,係咪?

複式洋房

引用:Quote:Jasmine0911+發表於+15-10-8+12:46+

原帖由 貓咪達人 於 15-10-10 發表
我同老公18歲一齊,已經一齊左20年,我覺得要長久,一半係緣份,另一半係感覺加信心,我第一次見我老公時已 ...
真幸福希望我都可以!

男爵府

想生BB熱投

感情呢家嘢可話變就變!有啲人拍咗無耐就閃婚,有啲人拍咗十幾年先結婚,有啲人拍咗好耐最終都係散咗!有啲人日日見住都可以散咗,但相反有啲人相隔兩地,都一樣可以維繫到感情!所以每個人都唔同,如果你同你男朋友大家互相相愛,我唸見少咗,反而會更珍惜見面嘅機會!所以唔使擔心咁多啦

民房

拍左八年,計劃緊結婚

複式洋房

引用:拍左八年,計劃緊結婚

原帖由 魚女 於 15-10-11 發表
拍左八年,計劃緊結婚
幾時開始拍架?

民房

Jasmine0911 發表於 15-10-11 11:03
幾時開始拍架?

好似大學頭一年

我成日唔記得啲日子,佢成日會測試我記性

大宅

回覆:Jasmine0911 的帖子

擔心唔到甘多喎,大家都返工放工,放工就whatsapp囉,呢d嘢睇你信唔信嘖,當然果時都有d女人搵佢,有d信息果個女人仲專登發出來俾我睇,我咪同我老公講囉,有d女人唔應該出現,到我地快結婚,果個女人都仲係甘搵我老公,我上我老公qq直接閙條女,問佢老公係咪搞佢唔掂,要來破壞人地感情囉,我老公都睇到我閙佢,而且個女人我都識嘅,簡直不知所謂

男爵府

回覆:想問下拍緊拖-結左婚既人。。。

真係有心嘅,點都會擠到啲時間見下,那怕一個lunch hr,又或者晚上一個小聚,加上而家又手機又電腦,就算唔方便都可以見面啦,最緊要大家係咪真係有心想繼續嘅啫

複式洋房

引用:擔心唔到甘多喎,大家都返工放工,放工就wh

原帖由 小肥柒 於 15-10-11 發表
擔心唔到甘多喎,大家都返工放工,放工就whatsapp囉,呢d嘢睇你信唔信嘖,當然果時都有d女人搵佢,有d信息 ...
咁光名正大比你知有女人纏住佢已經好好

複式洋房

雖然見得多可能真係會易厭但每次見完第二日已經好掛住佢好似好耐無見過咁

大宅

回覆:Jasmine0911 的帖子

我地見面,有時會玩佢電話,佢都會玩我電話,所以咪知囉,而且個女人仲專登send d對話上微信朋友圈,識得嘅朋友都見到啦,果次我真係好嬲,果兩日我電話唔接信息唔复,佢係甘搵我d朋友問我發生咗咩事,過咗幾日之後我奶奶仲打電話問我地係咪嘈交。
不過結婚到依家,相處各樣都ok,間中都有發下佢老脾

男爵府

拍咗拖冇幾耐我同c6(依家老公)分隔兩地左一年,一直努力維繫,依家兩個人相處好好,生活幸福美滿。拍咗拖九年結咗婚三年幾就嚟四年。

公爵府

不如直接又簡單咁睇下你八字同佢八字本身個夫妻宮有無相沖同驛馬,有嘅話即係適宜聚少離多生活,呢個好準架

首頁

尾頁

跳至