自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hellohellojenny 發表於 18-10-10 14:11
大窩口aeon,長袖抓毛游水衫褲,$199/套

謝謝你介紹
今日我都去Aeon 買左套 ,女仔其中一款最後一套110 碼 , 見到真係好抵 , 原價$498 , 而家$199 已經一套 , 其他牌剩上/下身都$2xx

其實今日去Aeon 前行左轉千色 ,佢都係做 $199/套 Disney 抓毛 ,佢掛出黎都有齊四款 ,但無好似 Aeon 咁掛晒 d 碼出黎 ,所以都唔知有無碼。

但見千色就多唔同牌子既抓毛款 & 保暖衣款 ,分別做 8折 /9 折 , 而 Aeon 就得 Disney 抓毛泳衣 & 2-3款保暖衣 ,選擇唔多

至於果款 Mixxxx 連身 3/3.5mm 保暖衣 ,我都有比較過 , 同一款保暖衣 , Aeon 標價$44x 再 8折 , 千色 $359 再 8折, 而呢個牌子代理網上店賣$298 , 所以大家買之前最好格好價 ,價錢都真係可以差好遠 。

大宅

hnh_mami 發表於 18-10-9 20:23
請問大家係邊度買會比較平? 我係fb問一間網上店,上衣及褲各二百幾,即一套要五百多,覺得太貴了。大家有好 ...

Causeway bay有一間賣小童泳衣。我每年都去買。Facebook search Avoca Swimming Gear Store.

大宅

唔知呢款好唔好

珍珠宮

cplus 發表於 18-10-17 14:47
唔知呢款好唔好

我剛淘左呢間,星期四或五收貨到時話你知

首頁

尾頁

跳至