自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

4ponymum 發表於 19-11-8 16:05
係街add Facebook 見係運動班仲係遂次俾錢,就上一堂試下,全程有人跟住,上完堂又要聽減肥成功分享,我唔 ...

上完運動已經攰㗎喇!仲要聽埋分享先可以走!初初我都以為佢地咁nice!諗住以後都上keepfit 班!上完等教練嚟到佢就開始冼我腦!叫我入會員,又叫我試下做兼職教練!講咗粒幾鐘先走得!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kiki0524 發表於 19-11-8 16:58
上完運動已經攰㗎喇!仲要聽埋分享先可以走!初初我都以為佢地咁nice!諗住以後都上keepfit 班!上 ...

我果個教練間中都會chur我 ,有時太chur. 我會直情唔覆,反正我入左會因為覺得啲shake幾好飲又代到一餐先繼續買,叫做對佢有些少貢獻啦,有時覺得太貴都直接去yahoo 搵平過我入既會員買,只係風險高啲,但都好過俾佢發現我仲係有持續買產品而心存希望可以chur 我入教

子爵府

回覆樓主:

咪叫我聽講庭,瞓覺多過聽,晒時間

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我識有對夫婦直情當生意咁做,仲要自己又狂食,為左呢門生意,連生3個B,仲夠膽唔洗用BB食的奶粉餵食,用呢D健康奶粉來餵,所以3個小朋友比同年齡的小朋友細粒同瘦,上次見佢細女(外形似7.8個月)個樣係皮下冇脂肪咁,個樣好似D老人精,佢仲成日話人D仔女成日病,就係冇學佢比呢D健康野佢地食,我就冇智識架,我只覺得佢食到D仔女好似非洲仔,佢就個樣好膠,膚色好暗啞.

<br><br>

子爵府

lovemisha 發表於 19-11-8 17:37
我果個教練間中都會chur我 ,有時太chur. 我會直情唔覆,反正我入左會因為覺得啲shake幾好飲又代到一餐先 ...

個教練冇再聯絡了!我冇諗過入咗會啲奶粉係咁既價錢!所以我都搵其他人買!個會員頭一個月要買夠$20000先可以以後買嘢係75折!痴鬼缐!

子爵府

jollynoven 發表於 19-11-8 17:42
咪叫我聽講庭,瞓覺多過聽,晒時間

成日叫人上去聽啲高層講心得有幾咁成功!

子爵府

chinatea 發表於 19-11-8 18:54
我識有對夫婦直情當生意咁做,仲要自己又狂食,為左呢門生意,連生3個B,仲夠膽唔洗用BB食的奶粉餵食,用呢D健康 ...

係呀!入面勁多夫妻檔一齊做㗎!不斷加人入之後開新塲叫人去做運動!完全洗曬腦!

男爵府

減齡達人勳章

我都去過佢地啲keep fit 班, 我當做運動咋, 又唔算好chur 喎~

伯爵府

kiki0524 發表於 19-11-8 18:55
個教練冇再聯絡了!我冇諗過入咗會啲奶粉係咁既價錢!所以我都搵其他人買!個會員頭一個月要買夠$20000先 ...

同人買成日要等好耐哩樣好煩

子爵府

lovemisha 發表於 19-9-7 01:29
我係join左啲健身班,然後個教練會sell康寶萊,叫我買啲shake粉返去試下減,佢會跟進,老實講有人跟,產品係 ...

我之前見有健身班, 話幾十蚊就執試下, 個post 完全無提康寶萊

上到去都無任何產品相, 做完運動話要試杯shake. 就知中伏

仲即刻關門不停講, 肥啊, 唔健康

最終買左$1500 產品

個排皮膚敏感, 飲左盧薈好似幾好, 但shake. 真係頂唔順

仲講到話每日飲Shake 其他野可以唔食
好彩來搵藉口晒走佢
無再上健身班

伯爵府

lemonlemoncc 發表於 19-11-9 08:56
我之前見有健身班, 話幾十蚊就執試下, 個post 完全無提康寶萊

上到去都無任何產品相, 做完運動話要試 ...

我果間啲宣傳又係都係冇提康寶萊,上到去見到康寶萊啲poster貼滿哂 都知咩事。shake之前啲味真係難頂,但薄荷朱古力幾好味,我都飲蘆薈汁,都覺得ok呀,我而家只會指定買四樣產品,其他俾佢地神化左既藥丸類就不了,我知應該都幾有效,但太貴,食唔起,同埋長期飯前吞藥丸先食野真係好唔開胃,會諗返起以前食減肥藥。 我而家都係貪方便飲shake烚蛋當早餐,因為朝早唔想整野食。
最搞笑我老公好驚我入左會變左成員一份子瘋狂sell佢屋企人,起初勁抗拒我飲

子爵府

lovemisha 發表於 19-11-8 20:45
同人買成日要等好耐哩樣好煩

唔使等咁耐呀!我喺carousell嗰買賣平台度搵人買!有位叫fanny既賣家幾好呀!同佢買咗幾次!又快寄出(emoji)有問必答!

子爵府

lemonlemoncc 發表於 19-11-9 08:56

上到去都無任何產品相, 做完運動話要試 ...

我第一次上去飲嗰杯野$40!使咗$1300買產品!入會又使咗$360!唉......蘆薈汁ok既!茶粉就難飲!曲奇味奶粉ok既!

珍珠宮

熱血金章

sweet__heart 發表於 19-9-7 18:32
淨飲蛋白粉?唔落shake粉?

廿年前,我都飲過蛋白粉加脫脂奶做早餐。當年冇咁多野,只得蛋白粉加三種丸來減肥,而加越賣越多
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

lovemisha 發表於 19-11-9 12:18

我果間啲宣傳又係都係冇提康寶萊,上到去見到康寶萊啲pos ...

有冇渠道可以買又唔駛入會及經啲好煩既sale

伯爵府

joycestram 發表於 19-11-9 17:59

你問問上面Kiki 可唔可以介紹俾你呀

子爵府

joycestram 發表於 19-11-9 17:59

我喺Carousell 平台搵康寶萊奶昔就會搵到賣家!你要揀多好評嗰D先好同佢買呀!

子爵府

lovemisha 發表於 19-11-9 18:34
你問問上面Kiki 可唔可以介紹俾你呀

我好似幫人賣廣告咁其實我買過幾次真心覺得幾好!

子爵府

toffeetong 發表於 19-11-9 15:57
廿年前,我都飲過蛋白粉加脫脂奶做早餐。當年冇咁多野,只得蛋白粉加三種丸來減肥,而加越賣越多 ...

而家越來越多野檬人買

伯爵府

kiki0524 發表於 19-11-9 19:17
我好似幫人賣廣告咁其實我買過幾次真心覺得幾好!

如果可以 介紹埋俾我呀 係咪平過入會價?我上次外面同人買要185定195 一罐shake

首頁

尾頁

跳至