自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

回覆樓主:

我有一單好怪 佢到左全球配送之後send左email比我話出左貨 之後出左順豐no.,但由今朝到而家都check唔到物流信息,同埋我check 過順豐係冇呢個單號,我諗緊會唔會比人呃左
我又唔知有咩方法搵到個賣家,完全冇渠道搵到佢

大宅

dollybaby 發表於 20-2-6 00:50
我有一單好怪 佢到左全球配送之後send左email比我話出左貨 之後出左順豐no.,但由今朝到而家都check唔到物 ...

你試下download sf app
入左電話就睇到張單嘅資料

wcpcelia    發表於 20-2-6 11:53

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

dollybaby 發表於 20-2-6 00:50
我有一單好怪 佢到左全球配送之後send左email比我話出左貨 之後出左順豐no.,但由今朝到而家都check唔到物 ...

放心,唔會比人呃Gmarket 係當你係三間店買左野,賣家送去Gmarket 倉。當三間貨到齊後,就會幫你pack箱運嚟香港。我今朝check到有SF No. 今晚就送到屋企。gmarket 最差就係,送到你屋企但status都仲係係韓國

複式洋房

jui 發表於 20-2-5 19:07
我啱啱收到貨!希望你啲貨都快啲到啦!

我都係訂呢間,一直都係prepare for shipment, 有tracking number ,send 左好多次俾賣家催佢發貨,想參考下你點send 去催,感謝

大宅

duckduckbb31 發表於 20-2-6 01:07

你試下download sf app

我就係dl左sf app, 但話錯no. /冇此單號,因我見之前果d都係101開頭 佢呢單9字頭,怪怪地

大宅

seangying 發表於 20-2-6 01:20
放心,唔會比人呃Gmarket 係當你係三間店買左野,賣家送去Gmarket 倉。當三間貨到齊後,就會幫你p ...

我都試過有單係咁,但呢個sf單連no. 都check唔到,又冇物流信息, 所以有d擔心,希望好似你咁順利不過如果真係收唔到係咪冇得退款既呢

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

dollybaby 發表於 20-2-6 01:33
我都試過有單係咁,但呢個sf單連no. 都check唔到,又冇物流信息, 所以有d擔心,希望好似你咁順利不過如果 ...

我都唔知,好睇個別賣家。十年前送錯貨嚟都會退錢。但近呢兩三年試過送錯貨,但點投訴都無下文

提醒一下,未檢查好晒貨時唔好掉盒,因為要投訴都要影底晒所有barcode 比cs

大宅

MissMusic 發表於 20-2-5 15:39
我都係咁
25/1買
30/1 直到依家都係咁

我都係咁呀

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

Snoopyy 發表於 20-2-6 01:23
我都係訂呢間,一直都係prepare for shipment, 有tracking number ,send 左好多次俾賣家催佢發貨,想參考 ...

email

男爵府

回覆樓主:

我啲口罩27/1 訂
前日喺仁川上機
昨晚sf收到了
雖然係普通醫療口罩,但原來真係買到
大家加油

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mcdullyiu 發表於 20-2-5 14:31
有無人GMARKET訂貨,30號後入倉然後有寄出?我D貨30號寫物流中心已收貨, 但到今天都還沒寄出,唔知發生咩事 ...

我都係,完全無更新記錄

子爵府

我個status 係prepare for shipment , 已過左幾日仍未update ,send 左email 比CS,都仲未回覆

子爵府

今朝check , 賣家出左notice 話: We can't guarantee the delivery date. 3 or more purchase will process your return.

男爵府

保濟丸 發表於 20-2-6 02:45
我都係咁呀

我25/1買,尋晚6:00收到貨

大宅

回覆 dollybaby 的帖子

11個NUMBER係SEND OUT BY RINCOS
你試下去呢個PAGE CHECK下...

[url=http://www.rincosmall.com/out/TraceInfo_kr.do?SCGBN=20&_VAL=]http://www.rincosmall.com/out/TraceInfo_kr.do?SCGBN=20&_VAL=[/url]

大家都心急有口罩.希望幫到你

大宅

happygirl_001- 發表於 20-2-6 10:54
今朝check , 賣家出左notice 話: We can't guarantee the delivery date. 3 or more purchase will process ...

邊間?

子爵府

回覆 BLG 的帖子

하모니코리아

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望大家都可以順利收貨

大宅

happygirl_001- 發表於 20-2-6 11:47
回覆 BLG 的帖子

하모니코리아

我都係訂呢間,
見吾到呢個notice

侯爵府

環保接龍勳章

我有一單係1/2買, 4/2到韓國機場, 今日仲未收到.
用EMS CHECK過,
4/2到咗korea airport - export office.
之後就無update過了.

首頁
23456...8

尾頁

跳至