自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

selinako^^ 發表於 20-11-8 00:32
趁紅色外套
真係派利是…?我好驚出街人地堅以為我係舞獅。我冇咁既勇氣。

男爵府

~仔仔媽咪~ 發表於 20-11-7 15:08
發現黃色好難着得順眼,稍有不慎會變咗修路工人或者利是封,有冇jm可分享吓心得,點樣着黃色至好睇。我拎嚟 ...

苑瓊丹子唔好意思,我既腦海內係佢,不防抄巧下

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我有條泥黃色闊腳褲,襯白色tee,白trainers

侯爵府

~仔仔媽咪~ 發表於 20-11-7 23:54
我都覺得係好襯啡色,感覺甜啲可愛啲。呢期都發現原來佛系色係好好襯衫架。
...

至緊要自己喜歡,又有衫配搭到。
始終色調係自己先知,外人好難估顔色。

子爵府

~仔仔媽咪~ 發表於 20-11-7 23:45
我條腰高同天生34吋大肚腩,不能用belt。其實我勁羨慕人地可以用belt襯裙,只可惜我一夾硬用, ...
又真係幾難搞 我29吋,成日照鏡都嘆氣

公爵府

2024年龍年勳章

我覺得襯淺粉紅色/肉色/深淺灰色都可以

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

~仔仔媽咪~ 發表於 20-11-8 00:12
兒耳 您講到勁吸引,我屋企好似有黑白橫間囚犯衫喎,太耐冇摷出嚟我都唔記得自己有添(話哂長袖,未摷哂冬 ...

你望下

http://24dressi.com/how-to-get-stunning-mustard-skirt/

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

回覆樓主:

其實唔一定要襯淨色,可以配泥土色系、灰黑色既花紋,望落無咁單調。

首頁

尾頁

跳至