自由講場

跳至

首頁
23456...17

尾頁

侯爵府

自問自己一向追得幾貼, 唔算outdate

朋友推薦我睇MIRROR MV, 好努力睇晒佢
佢地歌手嘛, 一係唱得好, 一係跳得好, 一係有樣我都OK

D舞真係....拍MV都可以跳唔齊, 冇氣冇力D
樣又真係.....唔啱我, 係我走寶, 留比愛佢地的人吧

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

就係依2條,原來都成年前

珍珠宮

Apple011 發表於 21-6-22 09:48
正常呀 不過小心姜粉鏡粉圍你,一陣衝入黎又話姜餅純如小白兔
...

呢樣真心奇怪
藝人為人係點
成日都係得班粉絲自吹自擂

珊瑚宮

回覆樓主:

193 應該係sell騎呢,另外有一位講野幾叻,唔係肥仔,轉數幾快

珊瑚宮

回覆樓主:

mirror 仲未研究

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我陪你

珊瑚宮

回覆樓主:

但係吹得起又奇,mirror又會有人請拍廣告,唔通倒錢落海

伯爵府

oceandeepsea 發表於 21-6-22 09:58
193 應該係sell騎呢,另外有一位講野幾叻,唔係肥仔,轉數幾快

193唔係sell串咀無禮貌咩?

珊瑚宮

Apple011 發表於 21-6-22 10:00
193唔係sell串咀無禮貌咩?

應該都係掛,要再研究下

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

cbeyond 發表於 21-6-22 09:52
係啦
粉絲真高質, 碌到入來侮辱韓星
嘩, 姜粉果夠夠差差差

某又年輕又in嘅薑粉定鏡粉,
心口一個勇字走去開post同回post鬧人係haters同怪獸喎,
點知轉個頭就del哂同改哂內容,
一陣燶味

珍珠宮

observer 發表於 21-6-22 09:56
我都老,因為我有用Now,有時會被迫睇到佢哋嘅廣告,所以被迫知道佢哋個樣,不過我唔會入腦記住囉。佢哋啲 ...

我都有裝NOW TV,但太忙,電視變咗擺設。原來而家NOW日播夜播佢哋?咁唔睇真係冇損失。

大宅

好媽媽勳章

回覆 jtw_ki 的帖子

其實姜濤不似抄韓仔.. 佢是抄緊佢偶像小豬多d

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

cbeyond 發表於 21-6-22 09:39
上面有JM話50/60歲迷喎

Um...我班親戚多係呢個年紀,冇聽過一個迷佢地⋯公司唯一一個呢個年紀嘅,都冇迷

珊瑚宮

Moti 發表於 21-6-22 10:03
我都有裝NOW TV,但太忙,電視變咗擺設。原來而家NOW日播夜播佢哋?咁唔睇真係冇損失。
...

我都係,多數睇youtube

珊瑚宮

babyhoi 發表於 21-6-22 10:03
某又年輕又in嘅薑粉定鏡粉,
心口一個勇字走去開post同回post鬧人係haters同怪獸喎,
點知轉個頭就del哂同 ...

怕被禁言掛
又無吉士, 又要攞威, 咪呢種人囉

珊瑚宮

shamshamwong 發表於 21-6-22 10:04

之前有顏色人士同我講, 姜濤咪行緊郭天王條舊路, 初出來道時扮純。
唔講唔覺, 講開就似

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

apelok 發表於 21-6-22 08:08
對佢地唔反感
同埋令現今香港樂壇回復生氣都係好事,睇唔過眼只係啲廣告一面倒都係佢地的原因之一係網絡欺 ...

完全同意唔反感
但唔好講到新一代樂壇得佢地撐起

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

shamshamwong 發表於 21-6-22 10:04

佢係扮小豬

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

Moti 發表於 21-6-22 10:03
...

唔係日播夜播,不過廣告時段耐不耐就會出歐洲盃宣傳,始終依家上映緊歐洲國家盃呀嘛~
不過會唔會遲啲播奧運時,又去搵佢哋宣傳⋯⋯就真係唔知啦!

首頁
23456...17

尾頁

跳至