自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

catlover1026 發表於 21-12-25 13:30
香港保護兒童會院舍「童樂居」的3名女職員,因涉嫌虐兒被捕。據悉,警方經調查後,發現更多被虐待兒童,令 ...

如果份工做得唔開心或唔鍾意份工,其實可以搵其他工,唔一定要留底,相信唔會有人迫呢幾件人渣留底,點解要虐待小朋友?佢地已經來自唔完整既家,點解仲要咁對待佢地?點解唔俾多啲愛佢地,佢哋將來既路可以點行落去,仲點可以對呢個世界有信任?極心痛,希政府可以重判,一定要做到有阻嚇性,因為對呢班小朋友既將來有極大影響

珍珠宮

catlover1026 發表於 21-12-25 13:30
香港保護兒童會院舍「童樂居」的3名女職員,因涉嫌虐兒被捕。據悉,警方經調查後,發現更多被虐待兒童,令 ...

原來虐待會致真, 細路仔成世人陰影

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

之前有保良局特殊幼兒中心護士打小朋友,都係告唔入,呢單好彩有小職員睇唔過眼同家長講,家長買智能手錶俾小朋友戴返學錄佢音至爆出嚟,另外匡智會院舍整到個智障青年斷手,都係不了了之,呢個世界好可怕

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

好多黑心衰人鍾意蝦小朋友小朋友無反抗意識&能力

男爵府

係被市民揭發,否則一直存在

洋房

竇漪房 發表於 21-12-25 20:40
之前有保良局特殊幼兒中心護士打小朋友,都係告唔入,呢單好彩有小職員睇唔過眼同家長講,家長買智能手錶俾 ...

妳講得好啱,我仔仔係sen喺保護兒童會返得好開心進步又大,返而中途有S位去咗恊康身體有大人做成傷痕,喊住唔返

之後急急腳返番保護兒童會

想表達呢件事個老師好不仁傷害幼兒令人心痛,但其實其他保護兒童會老師係好有愛心,我仔仔每天返學放學都開開心心。

洋房

竇漪房 發表於 21-12-25 20:40
之前有保良局特殊幼兒中心護士打小朋友,都係告唔入,呢單好彩有小職員睇唔過眼同家長講,家長買智能手錶俾 ...

請抽查全港其他院社閉路電視,可能仲有好多正在受害孩子。

首頁

尾頁

跳至