自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

鴨鴨比 發表於 22-3-25 20:55
可以講多少少?
我身子弱成日惹到,但係又吾肯定

例如你個人坐定左,覺得個心好亂跳得好快咁,但依家有手錶可以即時睇到心跳,用科學角度睇你心跳係正常,咁你覺得個心跳得好快,又唔可以控制到個心慢㕷平靜返咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:16
我個師傅查就300,搞埋就800,查都計埋係度

介紹pm我好嗎?
我成日覺得屋企有d野
明明一手業主,但成日都覺唔係好妥 都好多年

謝謝

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

selinako^^ 發表於 22-3-25 20:58
介紹pm我好嗎?
我成日覺得屋企有d野
明明一手業主,但成日都覺唔係好妥 都好多年

睇屋嗰啲我唔知佢收幾多個喎,你可以問下價

公爵府

pomanlife 發表於 22-3-25 20:58
例如你個人坐定左,覺得個心好亂跳得好快咁,但依家有手錶可以即時睇到心跳,用科學角度睇你心跳係正常, ...

有入夢比你見到嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:59
睇屋嗰啲我唔知佢收幾多個喎,你可以問下價

好呀!謝謝你

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

pomanlife 發表於 22-3-25 20:56
我成日都瞓唔到,個心好亂,個人冇精神
睇返你個case同我有8成相似, 真係一言難盡

可否介紹你個師傅俾我? 謝謝
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

虎到金來勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:53
應該講佢成個人比我見過,但係例如我返工坐低靜心對野事,就有個人企係我隔離,係一個男人黎既,當我回頭 ...
咁大整蠱

男爵府

畀面勳章

Protea 發表於 22-3-25 20:31
真慘!咁多年仲每日,你都算硬淨!

係呀,我連毒藥都訂埋

水晶宮

pomanlife 發表於 22-3-25 20:19
個師傅問佢點解跟住我,佢話冇原因,就係鐘意跟住我

你有冇feel到佢存在?

男爵府

畀面勳章

玄靈 發表於 22-3-25 20:35
可能係你啲冤親債主,未必係呢一世,可能係好多世前,啲冤親債主可能唔止1個,可以有好多個
...

呢個都有可能

琥珀宮

搵教會牧師

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

木土土 發表於 22-3-25 21:04
搵教會牧師

正路d
神父都得
不要從別人的嘴裡去認識我

彩鑽殿

love2talk 發表於 22-3-25 21:03
你有冇feel到佢存在?

當然feel 到先去搞左好多野

男爵府

畀面勳章

Bibibut 發表於 22-3-25 20:46
如果令到你有自殺的念頭,己經好大影響,快D搵cf搞掂佢。
你身上有無玉,去買粒玉戴下,或者去黃大仙求道符 ...

已有戴玉,謝謝你的建議

男爵府

666wing 發表於 22-3-25 21:02
係呀,我連毒藥都訂埋

咁真係好嚴重,快D處理啦

珍珠宮

666wing 發表於 22-3-25 20:24
我都係每日都諗唔同嘅方法去死架,已有4-5年係咁

其實會唔會好多人都諗過想死

我都有諗過 不過我覺得係自身問題多d

已刪除用户

彩鑽殿

666wing 發表於 22-3-25 21:02
係呀,我連毒藥都訂埋

明,有時行行下街咁,如希慎,真係有諗過跳落去咁

首頁
23456...18

尾頁

跳至