自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

洋房

Prosperous 發表於 22-7-26 07:07
大家咪就係想你打開心扉, 講下咩事咁淒涼, 搵賓館要搵到來 BK 開個新帳號!
...

係呀,我要攤晒啲嘢出嚟講,開新帳戶就係原罪。想問吓大家意見都係原罪。佩服!原來這個世界上就是有這樣的小心眼去看待所有事情!我一早講咗已經唔好喺度介紹, PM我,就係為咗避免啲人以為我廣告。你就要串過碼頭咕喱,咁樣做人幸福嗎?你不辛苦嗎?

洋房

eemm 發表於 22-7-26 11:51
樓主加油,唔好理人哋講乜

我喺呢度開post係因為我覺得呢度嘅人唔係連登嗰啲串人,係真心可以比到意見,真心想幫人。估唔到啲人都係咁串

洋房

凌陵綾 發表於 22-7-26 09:21
個標題係"因為屋企人逼遷,......",,咁點解唔可以從本因問起

我係咪要攤晒所有嘢出嚟講?如數家珍咁樣講?如果幫唔到,絕對冇問題。亦都冇需要咁樣刻薄講嘢。

子爵府

虎到金來勳章

addoil1 發表於 22-7-25 23:06
求救!因為屋企人逼遷,有冇人有介紹可以日租嘅企理地方

單身男仔一個,做散工,每日人工大約$700。想搵啲 ...

租住平價酒店先

侯爵府

cheung2000 發表於 22-7-26 09:31
可能我個人太solution oriented ,樓主又唔係我朋友,我又太care人地嘅privacy,人地問a我就答a,我唔會深 ...
討論區就係會東拉西扯, 有時仲會離題萬丈, 你喜歡考試答題目咁, 但有啲人係鐘意八卦下。都唔係淨係呢度係咁, 我份人有時就係唔多認真, 所以响另一個 post 講下笑, 畀人叫我放鬆啲, 我唔知係咪又要叫返呢個 post 啲人放鬆啲?

珍珠宮

addoil1 發表於 22-7-26 17:22
我係咪要攤晒所有嘢出嚟講?如數家珍咁樣講?如果幫唔到,絕對冇問題。亦都冇需要咁樣刻薄講嘢。
...

不需要太上心

資訊啱自己用的就睇多幾眼

這裡的女人多,又特別八卦,你明的。

侯爵府

yan12345678 發表於 22-7-26 10:31
就係咯,如果真系急,即刻搵酒店又好賓館又好都住先,點會開新帳號問Bk師奶仔點搞
...
你真係冰雪聰明, 開新 account 當然唔係問題, 如果急問升中派唔到好志願, 如何扣門, 來 BK 極之合理!

但搵屋租, 有點怪怪的!

大宅

回覆樓主:

工作近邊度,等大家幫吓手

侯爵府

addoil1 發表於 22-7-26 17:13
係呀,原來呢度開個新Account問嘢就係原罪,一定係有陰謀,啲回覆仲要串過碼頭咕喱,佩服!
...

彼此彼此啦! 你咪同呢度啲碼頭咕喱一樣咁寸!

今次認真答你啦。你份人咁燥底, 一撻就著, 不如先整理下自己情緒, 睇下可唔可以同家人講和, 反省下佢地做乜要叫你走。處理到咪唔使四圍撲屋租, 留返個錢响身再慢慢計劃啦。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

其實樓主問有冇平地方日租,想答咪答囉,答左樓主又唔會呃你錢,點解咁多懷疑架,話樓主串,請睇下邊個串先,我係樓主都嬲啦!

男爵府

個post又唔似賣野又唔似廣告又唔似想呃錢,
好奇前面懷疑既人到底懷疑樓主d咩

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油,唔知你咩年紀,但肯捱好抵讚
日租屋應該難搵少少,你可以試試搵月租既酒店,再慢慢搵合適地方搬。

大宅

係呀,原來呢度開個新Account問嘢就係原罪,一定係有陰謀,啲回覆仲要串過碼頭咕喱,佩服!
...
唔好理D人就可以,由得佢。
你有冇跟其他會員講睇吓床位?

禁止訪問

公爵府

...

呢到有D人好陰謀論,又妄想被害,又覺得新account吾係好人,總知吾洗理佢地。都係果句,幫人就出聲,吾幫就淨係睇下算。有時做人諗野吾好咁複雜,會好D。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望你可渡過難關。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

iwff 發表於 22-7-26 17:51
其實樓主問有冇平地方日租,想答咪答囉,答左樓主又唔會呃你錢,點解咁多懷疑架,話樓主串,請睇下邊個串先 ...

咪係囉,又無騙錢、又吾係叫你同佢開房,開個account問下野,都吾得,好霸道。自己無開過account嗎?吾知果D jm做邊行,眼咁窄,可能係3萬蚊文員。

公爵府

Prosperous 發表於 22-7-26 17:39
彼此彼此啦! 你咪同呢度啲碼頭咕喱一樣咁寸!

今次認真答你啦。你份人咁燥底, 一撻就著, 不如先整理下自己 ...

呀大宅,你都燥燥地喎

侯爵府

Bibibut 發表於 22-7-26 19:11
呀大宅,你都燥燥地喎
侯爵府你好, 咁請問有咩嘢想教訓下我呢個大宅呢?

珍珠宮

保重!呢度啲人係咁口臭,唔使理

首頁
23456...7

尾頁

跳至