親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

5 days and $6899 per head. But now: $7399 per head.

原帖由 marthana 於 10-5-31 12:45 發表

how many days u stay and how much?

大宅

I go to Sapporo on wwpkg travel. Around $7399 in end Aug.

原帖由 Goodluck_CKC 於 10-5-26 13:22 發表
有冇人報咗去 日本廸士尼 / 北海道嫁??

幾錢左右??
Have a nice day!

男爵府

有無人暑假去印尼峇里島??跟邊間好呀!!

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 October 於 10-5-26 16:44 發表
台灣有d興趣, 你住的hotel ok嗎? 有沒有去過懇丁? 謝.

你灼去台灣邊到先?
今次我去台中咋,懇丁唔去住
上次去台北就住
台北花園大酒店
我好滿意!

洋房

回覆 64# 包包女王 的文章

台北花園大酒店幾多錢,在那裏?小朋友要加床費嗎?

大宅

Just joined EGL to Japan 5 days from 07Aug10

原帖由 marthana 於 10-5-31 09:44 發表
想報東京團, 邊間旅行社好?

大宅

rdc888:

Why you join wwpkg travel to Sapporo is only $7399? I will go to Sapporo on 27 Aug but it costs $8,299.

子爵府

原帖由 ++EE 於 10-6-3 20:26 發表
Just joined EGL to Japan 5 days from 07Aug10
HI EE,你去日本邊樹玩呀...HEHE

複式洋房

我都係去沙巴...一樣5日4夜...坐港龍...你住邊間酒店...
我住magellen包早餐,一個local tour+野生動物園...
連機場稅...
承惠13,000

原帖由 yinmelody 於 10-5-17 21:29 發表

我睇---->沙巴
2大1小5日4夜.港龍...$14000mouth:mouth:" />

大宅

Jomei,

Long time no chat wor, how are u ?
I will go to Toyko for 5 days, it is the 1st time for my son to go go Japan.

原帖由 Jomei 於 10-6-4 16:54 發表
HI EE,你去日本邊樹玩呀...HEHE

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想 6月 30日去美x華嘅 JTXX05去東京五天,見佢唔住富士山,同唔去 Disney,有一日自由活動,但去富士急同shopping,價錢 $ 5699 / $5199。因東京 Disney 去過,我同阿仔去唔想住富士山。但佢話未成團。。

http://www.miramartravel.hk/Tour/PDF/JTXX05(130510)SEA.pdf

有冇人報咗名?

大宅

I had booked the 5 days tour to Japan in 美麗X on last X'mas. Finally not 成團 (we have total 7 people). So I booked EGL this time. Hope this time can go to Japan have fun ~

原帖由 kinglongma 於 10-6-5 12:24 發表
想 6月 30日去美x華嘅 JTXX05去東京五天,見佢唔住富士山,同唔去 Disney,有一日自由活動,但去富士急同shopping,價錢 $ 5699 / $5199。因東京 Disney 去過,我同阿仔去唔想住富士山。但佢話未成團。。

http://www.miramartra ...

大宅

我們跟X晨報咗 2/8 去台北4日3夜, 希望到時同阿仔去玩得開心啦!

大宅

我聖誕節跟美麗去韓國, 好好 !!!
今個暑假跟EGL 去浮羅交怡
近幾年都係EGL &美麗多,我都覺得唔錯,可能我運氣好啦

原帖由 咩咩豬 於 10-5-26 17:58 發表

以前跟過打橫遊兩次去韓國都OK,但近期那間旅行社的評語唔多好,見到很多人都話EGL和美麗都幾好.

子爵府

畀面勳章

原帖由 cindy12001 於 10-6-6 12:20 發表
我們跟X晨報咗 2/8 去台北4日3夜, 希望到時同阿仔去玩得開心啦!

請問你個有什麼行程?
價錢多少?
謝謝

複式洋房

一齊報 星晨啦, 出左價 ,最平佢,
有齊2個樂園,我等左佢出價好耐啦,
美麗華,昨天又加左價,
故依家想報星晨,
但怕唔成團.....
原帖由 kantsoi 於 10-5-26 17:14 發表
韓國團有無好介紹?想去五日.那家旅行社好d?

thanks.
kan

大宅

我報左康泰韓國五天14/7出發, 團費成日變, 所以早d報. 現在等緊成團.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我報咗6月 30日去美x華嘅 JTXX05去東京五天,見佢唔住富士山,同唔去 Disney,有一日自由活動,但去富士急同shopping,價錢 $ 5699 / $5199。因東京 Disney 去過,我同阿仔去唔想住富士山。但佢話未成團。。

http://www.miramartravel.hk/Tour/PDF/JTXX05(130510)SEA.pdf

anyone will join?

大宅

Hi

報星晨5天星馬AMSU-5S,8月初出發,HK$3,600.價錢算平,但住4星.

Florence

大宅

星X ATTA-4E 台北4天豪華團
九份.北投椰林溫泉會館.六褔村主題公園.美麗華百樂園
$2,799/成人 $2299/小童

http://www.morning-star.com.hk/chi/tours/index.htm

原帖由 bobo721 於 10-6-8 12:29 AM 發表

請問你個有什麼行程?
價錢多少?
謝謝

首頁

尾頁

跳至