自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 jodylulu 於 10-8-4 10:10 發表
見義勇為的樓主, 掌聲鼓勵!!!!!!

俾人影都唔出聲姐姐///////
你訓醒未呀, 好起身喇

死變態佬))))))))))
睇你何時俾人捉倒, 入到去有排你受
:he ...

著裙既小姐,唔該小心!

做一個c9唔係易事.

男爵府

用手揞一揞後面!!
做一個c9唔係易事.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

妳好勁呀.

男爵府

原帖由 pigpigyy 於 10-8-4 15:16 發表
妳好勁呀.

勁?太衝動!

不過果刻真係冷靜唔到.

個死肥仔向後裝一裝我,再烏前影個女仔.

當我盲架?!

做一個c9唔係易事.

子爵府

原帖由 nicolwong 於 10-8-4 15:27 發表

勁?太衝動!

不過果刻真係冷靜唔到.

個死肥仔向後裝一裝我,再烏前影個女仔.

當我盲架?!

真係好佩服係你咁見義勇為!個女仔都儍嘅, 有人幫都唔去追?!下次如果再遇倒呢d 咸濕賤man, 最好係一時間影低個情况, 大叫希望有人幫手, 一巴車埋去就唔好喇, 因為佢可以告返你襲擊佢, 因為一動手打人嘅話, 打人果個會比人告!

男爵府

原帖由 matoba 於 10-8-4 15:54 發表

真係好佩服係你咁見義勇為!個女仔都儍嘅, 有人幫都唔去追?!下次如果再遇倒呢d 咸濕賤man, 最好係一時間影低個情况, 大叫希望有人幫手, 一巴車埋去就唔好喇, 因為佢可以告返你襲擊佢, 因為一動手打人嘅話, 打人果個會比 ...

咁又點呀?!話唔定,佢覺得小兒科,唔需要咁辛苦去追.

又唔係畀佢搓胸(?!).

我真係畀人吹到啤啤聲.

有朋友仲話我多事.佢都唔理,我理黎做乜.

再加上我咁既樣大嗌,D人都唔理啦,又唔係咩靚女.

唔怪得有人非禮完人,可以大條道理講:

"你睇下你個樣,我會非禮你!"

我火都黎.

點可以有咁既諗法!!!!!!!
做一個c9唔係易事.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

為正義BK媽咪鼓掌。

大宅

畀面勳章

To nicolwong :

Good. 低贊!!!!! :lol

** 可能個女仔一時未回魂. 同埋好驚. 所以唔好怪佢.

其他人唔幫手就真係典型HK 人. 唉
:weapon:

首頁

尾頁

跳至