自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:bb14chi 的帖子

伯爵府

畀面勳章

回覆:都唔明點解99講得出...我要呻喇

她有她說,你照一樣恭恭敬敬地答應,但比著我會照買特別係初生b第一第二套3,個人認為係好重要

大宅

我明白你感受!我99仲拿叔仔個仔D衫返來俾我!人地5歲啦!要我擺成幾年?我自己個仔點解要著人舊衫?仲撿架capella 雙向BB車返來!我仲有3日先15W!唔洗咁早嘛?6成新!但唔知咩人用過!C6轉頭又掉出去!

珍珠宮

老人家係鍾意依依哦哦,你唔使睇得咁重,要放鬆d心情,迎接bb~~

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

bbkakaing 發表於 12-1-20 16:16
我99都叫我唔好買,不過我照買,次次都話人地送,佢就唔會哦我

你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:我99都叫我唔好買,不過我照買,次次都話人地

原帖由 bbkakaing 於 12-01-20 發表
我99都叫我唔好買,不過我照買,次次都話人地送,佢就唔會哦我

伯爵府

畀面勳章

你都好啦..得一個人會送衫比你..
我個細女係細孫...佢對上有 2 個表姐..一個堂姐..
所以我唔洗買衫..但一見有 d 靚都會照買...呵呵

大宅

畀面勳章

我會照買~ 尤其係底衫~ 底衫一定要新(衛生問題)~ 大大方方同99講呢個係我笫一個BB~ 我要以我能力俾最好的BB~ 唔想第日後悔只可以俾舊衫BB著~

我阿哥家姐都有女~ 我當年都接收佢地比較新淨面衫仔俾我個女~ 但阿女D底衫, 出院件衫,滿月件衫就一定係新~
由原產地直接進口~純天然~無添加~日日新鮮製造~
BB的最佳食糧......母乳~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

橫掂老公都話買, 咪買囉, 最多到時係推俾老公, 話c6係咁要買...話講左媽咪唔鍾意

jolo  舊POST...  發表於 12-5-8 12:24

男爵府

好媽媽勳章

我都係,佢有佢講,我有我買

珊瑚宮

環保接龍勳章

可能你大肚,情緒會差點。諗野都會怪一點,你老公都叫你買,咁你想買咪買囉,開心咪得囉把口係人地的,你無能控制到人地。你bb係你的,你都係你自己的,這都是你自己可以話事。加油

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

same here

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jolo 舊POST... 發表於 7 分鐘前

發雞盲, 睇唔到添

首頁

尾頁

跳至