美容扮靚

跳至

首頁
23456...36

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆 luvysl_blythe 的帖子

謝謝

男爵府

好媽媽勳章

luvysl_blythe
唔好意思, 請問可否比個準確地址和鋪頭名我?有勞有勞!

luvysl_blythe 發表於 12-6-26 21:53

Sham Shui Po鴨x街

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

michelle_cc 發表於 12-6-27 12:58

我係鴨x街 D 排檔買, 所以比唔到名你啊~~~ 其實好多檔都有, 唔難搵的
不過佢地實會UP SELL 你買個50VA的變壓器~~~ N-1000用30VA就OK 架啦~

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

dadayip 發表於 12-6-27 12:19
昨晚在yahoo訂左部n1000, on the way取貨,希望晚點試用後有效果,hehe!

用完上來分享下,雖然我買左8100

大宅

畀面勳章

回覆:AFamily 的帖子

Ok, 剛到手!正在想用咩化妝水夾step1-4.step 1通常用紅水,step4好像咩到吾駛用。甘step2-3用咩好?是否可配合mask 用呢?

男爵府

好媽媽勳章

luvysl_blythe 發表於 12-6-27 13:02
我係鴨x街 D 排檔買, 所以比唔到名你啊~~~ 其實好多檔都有, 唔難搵的
不過佢地實會UP SELL 你買個50VA的變 ...

you're very nice, thx...

大宅

蘇寧有現貨,現金仲有得平

rebecca0113  How much ?  發表於 12-6-27 15:04

大宅

回覆:HITACHI

請問step 4係一邊做paper mask一邊做機,定做完paper mask先做機?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

rlikng 發表於 12-6-27 14:20

男爵府

畀面勳章

How much in cash?

大宅

畀面勳章

CM-N1000首次試用報告:
STEP 1: 用紅水---我是不化妝的,和用左OLAY隻潔面儀(今天順手敗埋買左)洗面,試用STEP1塊棉都"灰灰黑黑"..
STEP2:用左雪花秀的BALANCING WATER(SAMPLE裝)..因有點難推...推推下又要加..感覺用左大半支..所以下次會用其他TONIC試過.
STEP3: 用左HELENERE隻時光倒流精華,感過OK...
STEP4: 因那份說明說咩都吾駛用,就甘推便可以...所以我也試下咩都用就甘推..但都有點難推..但就沒STEP2那種吾夠水啜啜地的感覺..

因此,就完STEP4,我再補塊LANEIGH隻美白水份MASK..."膚"完15分鐘徐左塊MASK直接用STEP4再"LOOK"面...

不知是否心理作用,搞完一大輪望下鏡好似白左...

另,因我有好多頸紋,所以做機時都貪心做埋條頸,好似好D,但最終吾知WORK吾WORK....

但坦白說,做完4個STEP加埋."膚"MASK..都用左大半個鐘...真係吾知是否可堅持到日日做...但為左變的好看...會儘力的...

您地用咩做STEP1-4,有空便分享下吧...

洋房

lipadocat 的帖子

can u pm the detail for me pls. i wanna buy . thx

男爵府

係邊度架,有無地址?

珍珠宮

之前訂了n1000,店舖本來話已有變壓器,叫我去攞,之後簽好卡比錢,試機,一去step4就停左,試再好多次,第二部機仍舊去到step4就停,個sale話是變壓器問題,叫我攞左機回家先,再寄變壓器比我,得物無所用。

Sales話step2-3只可用無酒精和無香料toner,step4用維他命c,e既來收毛孔,有邊隻啱?

珍珠宮

我唔識睇日文,唔知係咪話step3後要冷凍90秒才可去step4,所以試機時去唔到step4?

別墅

有d JM 提過用菜瓜水做step2/3,其實菜瓜水有咩功效

男爵府

引用:請問step 4係一邊做paper mask一邊做機,定

原帖由 Bearstar 於 12-06-27 發表
請問step 4係一邊做paper mask一邊做機,定做完paper mask先做機?
我都想知呀?

大宅

我唔敢買水貨... 幾年前C6 買左個水貨 psp 點知兩個月就壞左... 間野"話"幫佢帶返日本整... 足足整左9個月
所以我買8100行貨.... 用左兩個星期最喜歡佢個導出

複式洋房

買唔買水貨好呀, 我擒晚去沙田蘇x同百老x都無貨. 水貨又咁多問題, 大拿千幾蚊架!

子爵府

i bought in yahoo, so far no problem.

首頁
23456...36

尾頁

跳至