跳至

首頁
23456...9

尾頁

男爵府

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

hee hee :mrgreen:

YiuYiuMaMa 寫道:
屈人寺呀.

男爵府

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

shingma,

where can we buy this 隻
100% lavender essential oil,當佢係驅風油咁點嚮耳背,手腕,咬咗搽可以消腫.

I have seen buzz away somewhere... seems to be Winx On

is that right?

男爵府

shingma,

you can make a 'cook' book wor!

the illustrations are very nice!

:mrgreen:

yummy!

大宅

honey,

睇見都覺得香呀~~~

大宅

[size=medium]
喂 ~~~ 咁多位好嗎? 遲左報到 tim ~~~

[size=large]
祝所有四月小朋友:

生日快樂 ~~~

身體健康 ~~~

快高長大 ~~~

聽教聽話 ~~~

男爵府

各位,

最近我睇完兩本非常好的書,我覺得十分易睇,而且內容非常之好,絕對值得推介給你們,作者是美國一位小學老師,他曾獲得數次全美最優秀教師獎,他就是克拉克老師 Ron Clark

第一本書是 The Essential 55 - An Award-Winning Educator's Rules for Discovering the Successful in Every Child 中文版書名叫優秀是可以教出來的
第二本書是 The Excellent 11 - Qualities Teachers and Parents use to Motivate, Inspire, and Educate Children 中文書名叫人格特質最重要

我睇完晒兩本,十分推介給你們.

大宅

各位星期日開爬地o既靚媽))))))))

星期日玩埋變身切蛋糕喎, 有冇異議呀?
變咩都得架....公主, 王子, 超人, 怪獸, 小動物, 卡通人物.....各自各精彩啦.

大宅

好媽媽勳章

prettywife 寫道:
shingma,

where can we buy this 隻
100% lavender essential oil,當佢係驅風油咁點嚮耳背,手腕,咬咗搽可以消腫.[size=large]****我都想知係邊度買

I have seen buzz away somewhere... seems to be Winx On --

is that right?[size=large]e隻係好,但係著白色衫又日日搽,d衫邊會黃晒

用蚊膏,我就來可以稱得上係專家.....唉.....
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

好媽媽勳章

我今日同朋友食飯,講開食麥皮,因她的老公常在深圳公作,公作地點又近JUSCO,又見到同一個牌子(桂X麥片)係香港買貴差不多20元,製造係上海,咁試下買2罐返來試,她食了2日,發覺d麥皮點煮都咁硬(佢話試過煮了個半鐘),她覺得不對路,便立即打罐上hotline問(係上海),打唔通wow,便立即上網check 桂x的website,寫封好長的英文投訴信,head office當然好快又回覆,罐上的電話係假,相信個罐麥皮都係假,雖然香港office好快送多2罐俾佢,亦回收了兩罐假野,所以,她說點解中國人要呃人,仲要係JUSCO!
所以,大家要小心呀!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

男爵府

dear all,

what would you choose for your kids for K3
AM class or PM class?

男爵府

Caca,

我講o個隻係spray,唔係搽o既,因為搽o個隻有埋sunblock,所以易有你講o既情況,spray就唔會,我淨係嚮銅鑼灣承少睇開o個個醫生o個邊見過有......

靚太,

我100%支持返全日制

大宅

好媽媽勳章

OICccccccccccc
一隻係100% lavender essential oil,當佢係驅風油咁點嚮耳背,手腕,咬咗搽可以消腫. -- 咁係銅鑼灣邊度買呀?

大宅

好媽媽勳章

大宅

想問下你們囝囝囡囡教左加減數未?

大宅

hi everybody
剛路過才知錯過你哋生日BBQ,我囡囡是19日生日嫁!下年可否預埋我地呀!
祝02年4月生日仔仔女女生日快樂,聽教聽話明年入讀到心儀小學!

大宅

yoko媽,
瑤瑤學校教個位數o既加減.

anitalui,
梗係歡迎啦, 月多人月好玩嘛. 不過我地未必等下年生日架, 隨時大家興起都可以攪party, 你o吾怕我地癲癲地, 隨時可以join埋一齊玩架.
起o下你個底先......你住邊頭呀? 幾多個細路呀?

大宅

YiuYiuMaMa 寫道:
yoko媽,
瑤瑤學校教個位數o既加減.

anitalui,
梗係歡迎啦, 月多人月好玩嘛. 不過我地未必等下年生日架, 隨時大家興起都可以攪party, 你o吾怕我地癲癲地, 隨時可以join埋一齊玩架.
起o下你個底先......你住邊頭呀? 幾多個細路呀?

hello
我剛在年頭搬咗入東涌,有1個專試我底線而又活活潑潑嘅囡囡.

大宅

wow~~~整乜幾日o吾見大家上黎呀

anita,

瑤瑤都成日試我架, 但佢好"鵪春", 一兇佢就縮架o刺. :evil:

男爵府

Dear all,

do you have any pictures of the party?

i wish i were there...

during the 5-1 holiday (and the day before), i was out of town...

大宅

好媽媽勳章

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂

Taurus,
今日見到妳都唔記得話妳知,我細佬已經係反斗城買佐個"舊"野送佐比阿女,佢玩得好happy,乜都放入去睇 唔該曬妳話比我知邊度有得買

首頁
23456...9

尾頁

跳至