夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:lavenderwong 的帖子

今年七月攪離婚⋯⋯依家呻拍拖兩週年⋯⋯

侯爵府

引用:Quote:原帖由 hiyuet 於 14-10-14 發表即是

原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發表
唔係呢個問題,我都已經同佢住埋一齊同埋佢媽咪住
如果你地已經住埋一齊,你再book間房,我諗你男朋友會覺得好嘥錢,好無謂(唔好怪我咁講,呢d係男同女既分別,除非你男朋友本身係成日會制造浪漫既人)所以你唔怪佢,我家c6都係一樣。另外,你話你男友講係相識2週年,我覺得你都唔好介意,對於呢個只不過係一個說法,佢地表達得唔好啫。希望你唔好唔開心。

大宅

引用:今年七月攪離婚⋯⋯依家呻拍拖兩週年⋯⋯

原帖由 Chuli14 於 14-10-21 發表
因為我離婚既同呢件事無關聯,又點解要講埋出黎,我係搞緊離婚,仲要有一位小朋友,我老公一聲都唔出就走左去,我與上一個願意同我拍拖既人,咁請問有咩問題,有時d野我講比一班人知道,唔代表我要同人講係丫,我老公拋棄我地, 仲要我同男朋友慶祝,咁我想問你想講d咩呢

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

引用:今年七月攪離婚⋯⋯依家呻拍拖兩週年⋯⋯

原帖由 Chuli14 於 14-10-21 發表
我唔想再比前一段感情影響現在既感情,我覺得你唔喜歡可以唔睇個post,如果開一個post呻要問過你先好有問題喎

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 Chuli14 於 14-10-21 發表今

原帖由 lavenderwong 於 14-10-21 發表
我唔想再比前一段感情影響現在既感情,我覺得你唔喜歡可以唔睇個post,如果開一個post呻要問過你先好有問題 ...
我媽最近搞緊離婚 事關個出精者都消失左好多年 我媽又好似你咁年輕時話麻煩 拖拖拖20幾年先走黎搞 結果仲煩

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-21 發

原帖由 小豬澄 於 14-10-21 發表
我媽最近搞緊離婚 事關個出精者都消失左好多年 我媽又好似你咁年輕時話麻煩 拖拖拖20幾年先走黎搞 結果仲煩 ...
手續上既都比較煩,我覺得搞完我可以放鬆唔洗再諗過左去既事,叫做完結

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 小豬澄 於 14-10-21 發表我媽

原帖由 lavenderwong 於 14-10-21 發表
手續上既都比較煩,我覺得搞完我可以放鬆唔洗再諗過左去既事,叫做完結

...
都係嫁 所以有d手續早搞好 我媽後悔遲左搞

男爵府

點解而家D衰人要找人地D POST事講, 關你咩事?

人地有冇離婚關你事嗎? 同男朋友慶祝幾多年都唔關你事.

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-21 發

原帖由 小豬澄 於 14-10-21 發表
都係嫁 所以有d手續早搞好 我媽後悔遲左搞
但我個case都問左好耐先有律師肯幫我搞

大宅

引用:點解而家D衰人要找人地D POST事講, 關你咩

原帖由 111aaa 於 14-10-21 發表
點解而家D衰人要找人地D POST事講, 關你咩事?

人地有冇離婚關你事嗎? 同男朋友慶祝幾多年都唔關你事. ...
可能人地唔太喜歡我

禁止訪問

回覆:係我做多左

男爵府

回覆 lavenderwong 的帖子

喜不喜歡都唔應該搵人私穩, 大家只不過想呻一呻

大宅

引用:回覆 lavenderwong 的帖子喜不喜歡都唔應該

原帖由 111aaa 於 14-10-22 發表
回覆 lavenderwong 的帖子

喜不喜歡都唔應該搵人私穩, 大家只不過想呻一呻
我因為無人呻,先上黎呻下

男爵府

lavenderwong 發表於 14-10-23 14:03
我因為無人呻,先上黎呻下

做自己喜歡的事,

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-23 14:03

原帖由 111aaa 於 14-10-23 發表
做自己喜歡的事,
你最明白我的

男爵府

lavenderwong 發表於 14-10-23 14:26
你最明白我的

因以前冇經歷所以唔明, 而家幾十歲人才長大.

別墅

我覺得妳無錯,同朋友去開心一下吧!

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 MatchStick 於 14-10-14 發表

原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發表
佢根本唔識浪漫,咁我都想浪漫下,就只好自己去安排好所以野
諗深入點,你都唔會得到你想要的,你安排好,他不會浪漫就不會令你感到浪漫。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發

原帖由 alphabetagamma 於 14-10-23 發表
諗深入點,你都唔會得到你想要的,你安排好,他不會浪漫就不會令你感到浪漫。

...
佢係後期,已經準備好同我去個開心之旅

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-23 14:26

原帖由 111aaa 於 14-10-23 發表
因以前冇經歷所以唔明, 而家幾十歲人才長大.
我都係有左bb先明好多野

首頁

尾頁

跳至