自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

引用:呢位jm我之前都成日同佢交收,佢free好多嘢

原帖由 cutebe 於 15-03-03 發表
呢位jm我之前都成日同佢交收,佢free好多嘢出黎,我之前有攞到佢一大袋free嘅bb衫,佢交收當日仲送左其他嘢 ...
但你今日先註册
你之前用咩a/c同佢交收?點解要開新戶口留言?咁樣只會令件事愈描愈黑

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 cutebe 於 15-03-03 發表呢位

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆:小心bk騙子Macyjaco

大宅

呢位jm我之前都成日同佢交收,佢free好多嘢出黎,我之前有攞到佢一大袋free嘅bb衫,佢交收當日仲送左其他嘢 ...
cutebe (即Macyjaco),你太幼稚了,開新bk户口為自己的劣行做\'妹\',敢就接我電話

伯爵府

引用:Quote:原帖由 cutebe 於 15-03-03 發表呢位

原帖由 bbloo 於 15-03-03 發表
cutebe (即Macyjaco),你太幼稚了,開新bk户口為自己的劣行做'妹',敢就接我電話

...
仲要明眼人一睇就知

大宅

原帖由 MrsWong 於 15-03-03 發表
但你今日先註册
你之前用咩a/c同佢交收?點解要開新戶口留言?咁樣只會令件事愈描愈黑
MrsWong, 好多謝你揭發Macyjaco佢開新bk户口係度留言做\'妹\'呀

大宅

引用:但人地post免費的,雖然佢post左兩個,但免

但人地post免費的,雖然佢post左兩個,但免費係後期的,再加上相片係有九成新,你唔係買二手嘢要人家清潔好 ...
Sorry, cutebe (Macyjaco)...雖然你又開多個bk户口留言做假,但我都要澄清,你不是送比我的,我是在你二手售市場同你買的,好在我$100買了,如按你標$350…其他mama買了,你咪好過打劫???

大宅

你當所有 jm是Macyjaco

大宅

原帖由 amandapopo 於 15-03-03 發表
你當所有 jm是Macyjaco
你當所有jm是傻瓜,你喺Macyjaco,好心你俾返錢人地

大宅

$100.........

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

BK JM咁勁

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:明白你激氣,但如果我,會懷疑$100可以買到

原帖由 l_wingwing 於 15-03-03 發表
明白你激氣,但如果我,會懷疑$100可以買到部9成新機?

simple is the best~

伯爵府

如樓主甘形容,收賣佬都不会收,点解仲好意思賣出黎,$100都比多佢,免費清垃圾!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

其實唔可以話樓主:$100你想點......
我自己有係Facebook Group Free 野,
亦有攞野,
係打正旗號 FREE,
如果好似 jm 咁講,
件件Free都係垃圾???

不過樓主無經驗,
下次交收叫對方影內𥚃的相,
𥚃𥚃外外都影,
你係客有權咁做。
以免白行一趟。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

cutebe (即Macyjaco),你太幼稚了,開新bk户口為自己的劣行做'妹',敢就接我電話

...
咁白痴。。。。唔怪之咁低压$100都呃。。。oh no

大宅

引用:其實唔可以話樓主:$100你想點......我自己

原帖由 小花媽咪 於 15-03-03 發表
其實唔可以話樓主:$100你想點......
我自己有係Facebook Group Free 野,
亦有攞野,
我係在Macyjaco的二手\'售\'同佢買的,佢開價$350…如果佢係free,我唔會出post同話人free的物品係垃圾,會自己掉了就算。 我pm free物品比人(在徵市場)都如實話比人知物品內容,免得别人取了冇用,浪費車錢時間交收又要掉。

子爵府

算啦!當做左善事

大宅

引用:如樓主甘形容,收賣佬都不会收,点解仲好意

原帖由 yaubb2014 於 15-03-03 發表
如樓主甘形容,收賣佬都不会收,点解仲好意思賣出黎,$100都比多佢,免費清垃圾!

...
我見Macyjaco仲有其他物品在bk賣...費事其他jm中招, 其中一個帖佢話平售Vivienne westwood legging$180-$200對,咁唔老實,都怕其他jm中招就pm提佢哋小心,有一位jm話我知,Macyjaco對佢話因為送了物品比一位jm(即係話我啦,明明係$100賣比我),但就比我在bk唱佢呃錢,所以要取消所有交收喎!!

侯爵府

大廚勳章

回覆:bbloo 的帖子

題外話:啲人用機唔洗機。好唔衛生。 濾芯半年要換,隔塵網一個月好沖洗下。

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

引用:Quote:原帖由 MrsWong 於 15-03-03 發表但

MrsWong, 好多謝你揭發Macyjaco佢開新bk户口係度留言做'妹'呀
佢好虛偽。一個大話又一個大話最憎啲人話九成新,無盒都話未用過等等騙字眼。擺明犯左商品條例喇。

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

首頁
34567...9

尾頁

跳至