自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想問係咪掃一個就有兩張COUPONS? 我好似唔得, 定要掃兩個? 我有時得一張, 有時又有兩張, 暈暈地..........
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

newcook 發表於 19-2-21 17:47
我想問係咪掃一個就有兩張COUPONS? 我好似唔得, 定要掃兩個? 我有時得一張, 有時又有兩張, 暈暈地......... ...

$2應該每日都有一次,另外一張是$10-5是購物賞或滋味賞$5券,每種最多scan到兩次(即兩次$5購物賞和兩次$5滋味賞券),加埋就是alipay的4 x $10-5 coupon

所以用完兩次購物賞店鋪(如百佳)scan個barcode,就唔會再有$5 coupon,祇有每日的$2 coupon,如未用滋味賞,就可以去滋味賞店鋪 (如kfc,聖安娜)scan,攞兩次$5 coupon買食物,參與店鋪如下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Luffy007 發表於 19-2-21 21:26
$2應該每日都有一次,另外一張是$10-5是購物賞或滋味賞$5券,每種最多scan到兩次(即兩次$5購物賞和兩次$5 ...

好清楚,唔該哂
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Luffy007 發表於 19-2-21 21:26
$2應該每日都有一次,另外一張是$10-5是購物賞或滋味賞$5券,每種最多scan到兩次(即兩次$5購物賞和兩次$5 ...

每日一次? 我拎過一次咋
放下自在

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至