自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

男爵府

咪去驗dna囉。怕佢咩?佢只不過搵到籍口可以離婚,你如果真係出軌帶男人返屋企過夜 小朋友會吾知咩。小朋友最吾識講大話 問小朋友就知

伯爵府

Yulastsmile 發表於 19-3-28 00:36
我明白佢會嬲,佢一直用好難聽既說話話我,我一直冷靜回應,我冇做過,我都明白佢嬲,但佢話要聽日即刻離 ...

和遮眼乜都講得出。 DNA我覺得要驗, 否則呢世佢都有懷疑。 冰封三尺, 佢其實成日唔係香港, 已經無乜信乜。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

littlefunpig 發表於 19-3-28 02:56
我覺得佢老公大陸應該都置左另一頭家了
我一樣見解
明顯賊喊捉賊

子爵府

Yulastsmile 發表於 19-3-28 00:07
近幾日搬屋,今日搬完,老公沖涼搵衫,搵到條底褲唔系佢既。話係底摷到既,話我勾佬,由於有小朋友在場,冇 ...

咁你仲同佢一齊?

子爵府

回覆樓主:

似係你c6身有屎先會甘大反應,正常男人多數吾出聲住,再慢慢装你係米有偷食勾佬。比我做,反而會揾私家偵探check番佢,怕搞離婚時佢會用呢D籍口黎屈我,又可以搶左對仔女,到時又可以吾洗比贍養費過你或者吾洗分左佢一半身家。所以你c6可能有人教佢出古惑屈你,你要小心諗下

別墅

訓唔著,失眠,唔知以後點做,小朋友會如何。好傷心,好委屈。唔敢同家人講,怕長輩擔心。只能在BK找安慰。

呢個人唔要得,不顧一個女人大部分時間獨自在湊兩個小朋友,不體諒。我一直都無懷疑過佢會有任何出軌問題,我體諒佢賺錢,我甚至唔打擾佢,等佢自己wechat我們。估唔到,佢心裡一直懷疑我勾佬。

見到條底褲:第一時間就諗我勾佬帶返屋企过夜。
第二就即刻懷疑自己小朋友的身上分。重點:兩個小朋友由懷孕3歲前係一直一齊住,到呢兩年先分開住。

清者自清,無咗信任,咩都可以系籍口,導火線。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

Yulastsmile 發表於 19-3-28 07:20
訓唔著,失眠,唔知以後點做,小朋友會如何。好傷心,好委屈。唔敢同家人講,怕長輩擔心。只能在BK找安慰。 ...
如果你係99屋企搵到一條女人底褲
你會點諗?
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Yulastsmile 發表於 19-3-28 00:52
佢話驗到親生既佢帶走,照離婚,仲話我帶佬返屋企過夜對唔住小朋友。我真系無奈,都系個句,我冇做過,可以 ...

可以呀

大宅

回覆 Yulastsmile 的帖子

我識人形象愛家,但其實自己在上面有女人,終被老婆知道,他不但死唔認,轉頭去話老婆同男人有路,其實是想保持自己形象,亦方便自己將來有女性朋友被人見到,都罪不在他先。這種人的心思好恐怖,你找到辯白的機會不高,其實根本不用太刻意去解釋,無做就是無做,況且他想屈你,總會有位入到,面對這種人,最重要冷靜,好好想想自己條路怎樣行,作出安排,你冷静處理他可能忌你兩分,祝你順利渡過!

別墅

lingfu 發表於 19-3-28 07:23
如果你係99屋企搵到一條女人底褲
你會點諗?

我已經解釋過,唯一可能性是:屋企沒有洗衣機,我長期在自助洗衣,干衣,佢話我每天次都好小心睇洗衣機有無漏,我話係,但有時候放入去洗唔會睇,

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

回覆樓主:

關係差到咁,我係你都癈事講,癈事浪費時間去證明,即離婚。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

Yulastsmile 發表於 19-3-28 07:29
我已經解釋過,唯一可能性是:屋企沒有洗衣機,我長期在自助洗衣,干衣,佢話我每天次都好小心睇洗衣機有 ...
我唔排除佢自導自演
而且都幾大可能係

但一來咁岩又真係底褲
二來你個解釋其實真係無力又矛盾
你係小心睇洗衣機但唔發現一條唔係你老公既底褲
如果你老公唔係成日係香港
你點會仲要洗佢既底褲呢?

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

回覆樓主:

佢呢排精神狀況如何?

大宅

2奶教嘅,一齊攞個電話睇,睇佢微信

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

我完全明白你,自己付出多多,個C6就巨嬰媽寶上身,不感恩你付出,而家仲老屈你出軌(帶人返家過夜,話姦夫可能著佢底褲,漏低自己底褲),乜嘢都話係你錯

其實最重要係關係差咗,你對佢本來已經無乜感情,雪上加霜,佢咁講你仲更加心淡。

冷靜吓先,諗吓你仲想唔想同佢一齊?

別墅

我兩個小朋友好可憐,好無辜。由懷孕至3歲,4歲一直同住係深圳,深圳我又冇朋友,除左買野,日日係屋企。係我堅持帶小朋友返香港讀幼稚園,先分開兩地住。

佢竟然連系咪親生既都講得出!嘈完鬧完我,佢開門走嗰刻,小朋友仲追出去問爸爸去邊呀!又問我:爸爸幾時返。我好心痛!

我唔敢系仔囡面前喊,我一直忍住呢段婚姻,唔想傷害年幼子女。

伯爵府

Yulastsmile 發表於 19-3-28 01:58
問題系我地內衣褲係分開放,(唔通我特登將姦夫既底褲放入老公個衣格度咩!)前幾日搬屋我又執過d衫,全部 ...

我覺得你老公屈你,諗辨法離婚、搶仔女,唔想分身家渣男

首頁
34567...19

尾頁

跳至