自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

寶石宮

回覆樓主:

子爵府

Hanayori 發表於 20-2-12 03:22
我同老公講:佢係咪認為主會帶領佢,所以唔睇醫生?
有常識都知發燒就應該自我隔離,仲周圍走。身邊冇人睇 ...

主,我有D朋友都係咁,所以一講信主,就唔做朋友啦

男爵府

moma1023 發表於 20-2-12 09:19
以我認識的激進基督徒,的確有機會係咁諗,小心朋友跌親傷左個頭係全家祈禱而唔係去醫院。
呢位唔知佢點諗 ...

信主信到short咗

子爵府

小金龜 發表於 20-2-12 01:11
A
武漢肺炎疫情持續,衞生署衞生防護中心指,東區醫院一名有長期病患的59歲男子周二(11日)確診感染。他住 ...

樓主,想問下,你係喺邊度搵到這報導?我上網找看不到這詳細的報導,謝謝你!

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

rubycourt 發表於 20-2-12 08:35
咁搞法,幾多個隔離營都唔掂.

男爵府

回覆樓主:

佢想帶領一班弟兄提早去見主

子爵府

聽聞佢屋企嗰姐姐出現病徵,啱啱被送入院。

侯爵府

kooba 發表於 20-2-12 20:53
樓主,想問下,你係喺邊度搵到這報導?我上網找看不到這詳細的報導,謝謝你!
...
明報專訊】本港爆發武漢肺炎至昨第20日,確診累計升至49宗,昨新增7宗個案全沒外遊,當中一名居於藍灣半島的教會職員病發當日曾出席140人的崇拜,當時大部分人有戴口罩,職員9日後才確診。

https://m.mingpao.com/pns/%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20200212/s00001/1581446291183/%E6%95%99%E6%9C%83%E8%81%B7%E5%93%A1%E4%B8%AD%E6%8B%9B-%E7%97%85%E7%99%BC%E6%97%A5%E8%B5%B4140%E4%BA%BA%E5%B4%87%E6%8B%9C-%E6%89%93%E9%82%8A%E7%88%90%E5%AE%B6%E6%97%8F%E9%9D%92%E8%A1%A3%E5%BA%B7%E7%BE%8E%E6%A8%93%E7%8F%BE%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E4%BB%A3%E5%82%B3%E6%92%AD

珍珠宮

回覆樓主:

信神會打救佢, 所以去教會
瀨左野時, 就話係神比佢既考驗
咩都佢講晒

侯爵府

原文好似是星島日報
https://std.stheadline.com/insta ... 8%E5%90%8D%E5%96%AE

侯爵府

kooba 發表於 20-2-12 20:53
...
Google即刻搵到,請問這位,你問人之前到底/究竟有冇搵過?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ChaBean 發表於 20-2-12 21:02
佢想帶領一班弟兄提早去見主

男爵府

zhouzhouBB 發表於 20-2-12 05:21
香港人一向都唔識自律,成日都淨系識話其他人,發燒都仲4圍播毒,而家真系攪到班醫護喇!區區都中!
...

子爵府

ellako99 發表於 20-2-12 08:06
我 62 教會今個月開始停止所有聚會了,不過仲有好多教會冇停止

冇聚會,點收獻金?!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

puzzledmama 發表於 20-2-13 01:02
冇聚會,點收獻金?!

神既考驗
放下自在

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

高危時期仲攪聚集

首頁

尾頁

跳至