夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

babemom 發表於 20-4-11 12:22
樓主,不如現在先讓你們二人真正冷靜一下,這幾天不要再找他,否則他只會覺得你好怕離婚而不停找他,而非真 ...

佢每星期都返屋企坐一個鐘就走,冇同任何人有交通,我地同佢好似生活係平行時空咁,我問佢要唔要食野同飲湯佢都話唔駛,小朋友叫佢唔好走,佢都係要走。

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

easka 發表於 20-4-15 23:38
我有問佢有冇掛住我,佢冇答我whatsapp,隔左一排我打去問佢,佢問我知唔知咩叫分居!
...

我極度懷疑你老公已經有第二個。
事已至此,點都要勇敢面對,
你小朋友仲細而你又唔捨得佢的話,
你仍可以爭取一下。
記住你現在係追求佢,
暫時不要迫佢回應,
單方面Whatsapp 佢小朋友的相片丶
對你倆有特別意義的地方或物件的相片,
每天都send一句我愛你,
堅持兩三個月,
希望佢會慢慢會心軟。
你忽視左佢幾長時間,
就預左要用幾長時間去彌補。

子爵府

其實樓主你不如真係查清楚佢係咪有第二個女人先!如果係,你真係放棄啦!再咁樣纏落去,只會畀人哋覺得你煩更加討厭你!

子爵府

easka 發表於 20-4-15 23:46
佢每星期都返屋企坐一個鐘就走,冇同任何人有交通,我地同佢好似生活係平行時空咁,我問佢要唔要食野同飲 ...

唉!你不如做定最壞打算,想想日後冇左佢之後條路點行,始終有個小朋友,而至於你可以做嘅都做哂,只不過你不知道佢心諗緊乜,及有沒有第三者,在這個情況下,就更難對症下藥及作出適當的回應!

大宅

wingyaumama 發表於 20-4-16 00:40
其實樓主你不如真係查清楚佢係咪有第二個女人先!如果係,你真係放棄啦!再咁樣纏落去,只會畀人哋覺得你煩 ...

搵邊個查?

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

子爵府

揾私家偵探啦!
我自己覺得冇證冇據嘅嘢就佢大過你,有證有據就係佢衰先!
而且如果佢真係已經有第二個女人,你都已經可以死心!

大宅

easka 發表於 20-4-15 23:43
我有講過自己感受,同我既難處,但走左差不多一個月啦⋯⋯前幾日小朋友話想見到佢,我仔幫打左十幾次whats ...

佢都好絕情。

別墅

easka 發表於 20-4-15 23:46
佢每星期都返屋企坐一個鐘就走,冇同任何人有交通,我地同佢好似生活係平行時空咁,我問佢要唔要食野同飲 ...

認同樓上講,佢好絕
小朋友都不上心,不掛念
我想你要作最壞打算
我都認同搵人查,不過你行得呢步而又查到有第三者,你預左不復合。。

子爵府

easka 發表於 20-4-16 00:53
搵邊個查?
搵私家偵探囉!
如果佢真係已經有第二個女人,你都唔使再諗啦!佢都做得咁決絕!

大宅

seaker 發表於 20-4-16 03:20
認同樓上講,佢好絕
小朋友都不上心,不掛念
我想你要作最壞打算
係,查到都要預係無彎轉,要死心

大宅

seaker 發表於 20-4-16 03:20
認同樓上講,佢好絕
小朋友都不上心,不掛念
我想你要作最壞打算

近日小朋友真係同我講好掛住爸爸,想一起身就見佢,佢畫左張心意卡比爸爸,第二日爸爸就去左搵佢。但冇搵我(emoji)

大宅

easka 發表於 20-3-31 22:02
我同c6結左婚8年,有一個小朋友(年紀細既),佢今個月中同我講離婚,理由係話我講野態度差同冇比佢(佢需 ...

放生佢啦!

首頁

尾頁

跳至