自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

基本上一撻落床2分鐘內
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

大部份時間熄咗燈,個頭一撻左落枕頭,擺好姿勢即刻瞓着不過半夜會醒一次去廁所

大宅

Anpanmama 發表於 23-5-26 23:12
自從個仔出咗世之後,我基本上一上床就瞓着,湊仔真係好辛苦
...

自從個仔出細之後就訓吾著,到而家有時都要我陪佢訓,愈大愈要我陪佢訓,大家知啦小朋友訓覺好反訓,喐身喐勢咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

shan93128 發表於 23-5-29 14:15
自從個仔出細之後就訓吾著,到而家有時都要我陪佢訓,愈大愈要我陪佢訓,大家知啦小朋友訓覺好反訓,喐身 ...

咁我又唔會喎,夜晚陪瞓往往係我瞓着先過佢,兩仔乸佢好有安全感,我哋兩個都瞓得好冧,但其實咁樣好大鑊,因為乜嘢家務都未做,終於都係夾硬起身做埋家務先可以瞓覺

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

通常幾分鐘瞓著,最惨係不停發夢,每朝都要在夢境中爭扎起身

伯爵府

Aa`koKo 發表於 23-5-27 09:45
咦咁真係可能中過都關事

絕對關事,我中左之後訓得差左

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

幾分鐘至個幾鐘。