自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

個女仔好可憐.

令我想番起之前,看到以前印尼排華時一張相,有個十幾'碎'女孩比人輪姦完,虐殺,成支掃把插入下體'橙'C.好恐怖嘔心.

E啲禽獸十次都唔夠,一定要用番滿清十大酷刑對符番佢.

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

捉到個賤人應該受同樣刑

洋房

有無攪錯..有少少人性都做唔出啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

賤人

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睇到呢d新聞真係好心痛, 女事主身體醫返好, 但心靈有排醫

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

畀面勳章

12歲咋!!個死賤人打杷咪益左佢,用返長棍捅返佢la

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

公爵府

回覆:個賤人... 真係唔打靶難洩憤 (版主按:含高度暴力內容)

拉佢去打把啦

公爵府

回覆:個賤人... 真係唔打靶難洩憤 (版主按:含高度暴力內容)

拉佢去打把啦

男爵府

好驚睇到呢d新聞!! 個小女孩真係好慘

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

凌遲佢啦

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

S14D 發表於 11-6-7 13:02
生果專係報埋呢 D 野,而且一定係大陸(臺灣都有),一係就超暴力,唔係就係性犯罪,冇咩其它。老實講,我 ...
唔通你認為生果唔報呢 d 新聞先啱? 唔知就當無件事?

至於作故仔, 唔通你覺得呢個係假新聞? 生果作的?

this one should be the source:
http://www.cjxww.tiv.cn/show.asp?id=5562

大宅

畀面勳章

真係好變態,我真係覺得呢啲人渣捉到,要以其人之道,還至其人之身,打靶便宜咗佢,最好切埋佢子孫根,等佢無得再強姦人!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

[url=http://www.elimy.com]

大宅

畀面勳章 陪月勳章

賤人

珍珠宮

畀面勳章

呢d咁既人, 打靶死得咁快, 益左佢

應該立例所有風化案罪犯, 都要受番佢對受害人所施的暴行

首頁
34567...8

尾頁

跳至