自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

珍珠宮

Re: 有冇BB明天去試鏡呢~~~~

happybaby,
有 mo 地址 ar?
[img[img]

珍珠宮

sharonwong 寫道:
[quote]
cobycyto 寫道:
那位姐姐很好人,也給我他手提電話,話有什麼問題可找他!
咁佢個間叫咩"姐" [/quote]

其實佢有留言比我,
好似叫俊柏
[img[img]

子爵府

明天我地一早打電話去
惠氏問下最好
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我之前都係個post講過野, 但係我的帳號有無左

佢出post時我打去問, 佢已經問我星期六得唔得閒casting, 我話mug唔洗send資料呀? 之後佢叫我send相去e-mail先.

今日有另一個bk mami打俾我, 問我有無send相, 我話有, 佢話個間公司話無收到我的e-mail(因個位mami想同我一齊去, 所以問佢我有無得casting).

民房

我上網打灣仔活道那地址有很多廣告公司的!

禁止訪問

男爵府

BB仔媽咪 寫道:
明天我地一早打電話去
惠氏問下最好

係囉,打完去再一齊上黎報料.........

大宅

我搵到個位比人扼咗上去影相既媽咪回覆, 不過我唔post出嚟喇, 費事影响到嗰位媽咪, 如果你地想知邊位媽咪, 就pm我喇, 我比佢個網名你地問下佢喇, 因為始終係佢既事, 我唔想講人地咁多, 最緊要係咁多位媽咪唔好比人扼, 攪到有不快事件出現

珍珠宮

cherry66hk 寫道:
好似呢那個mami咁

[quote]
HAPPY-BABY 寫道:
我係0504媽咪, 啱啱見到你地個topic,

你地小心呀, 上次有個mami 講過去試鏡問題, 最後原來係比人扼錢, 等我搵吓個位媽咪既topic先, 佢唔敢post出嚟呀, 佢淨係pm比我地想知既媽咪睇咋, 因為有啲嘢比個啲衰人渣住,
所以唔方便
[/quote]

其實only 映左 bbD photo 會可以做 tak D咩???
me do 想知,so thk happybaby
[img[img]

子爵府

佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司
咁我問(我地去試鏡個間公司咩名)
[size=large]佢話冇名
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

男爵府

我搵到個位比人扼咗上去影相既媽咪回覆, 不過我唔post出嚟喇, 費事影响到嗰位媽咪, 如果你地想知邊位媽咪, 就pm我喇, 我比佢個網名你地問下佢喇, 因為始終係佢既事, 我唔想講人地咁多, 最緊要係咁多位媽咪唔好比人扼, 攪到有不快事件出現

請pm我呀~~

珍珠宮

其實你 pm 比我地g 點扼叫咩name 咪tak law,
你可以唔比果个 mami ga name 比我地g ga?
佢話tak 比你 g 就係 ng想再有人比人扼?
[img[img]

珍珠宮

BB仔媽咪 寫道:
佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司

乜ng係同1到 lai ga?
but 係有俊柏制作公司bor。
[img[img]

男爵府

HAPPY-BABY,

你唔開名講件事出黎好無呀???

珍珠宮

happybaby ,
u copy D 主耍 ga pm 比我地 look look la。
甘樣叫我地逐个甘打比果个mani 咪煩到佢。
[img[img]

珍珠宮

欣澄媽媽 寫道:
HAPPY-BABY,

你唔開名講件事出黎好無呀???

係law,mo 問題bor!
仲可以警剔下D mami,
[img[img]

子爵府

szebb 寫道:
[quote]
BB仔媽咪 寫道:
佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司

but 係有俊柏制作公司bor。 [/quote]我問俊柏地址佢冇講呀
佢話唔係佢到試鏡喎

珍珠宮

[img[img]

珍珠宮

BB仔媽咪 寫道:
[quote]
szebb 寫道:
[quote]
BB仔媽咪 寫道:
佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司

but 係有俊柏制作公司bor。 [/quote]我問俊柏地址佢冇講呀
佢話唔係佢到試鏡喎[/quote]

吓!甘得意ga
甘即係活道ng係俊柏ga公司la
[img[img]

首頁
34567...13

尾頁

跳至