網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由+1bear1dream+於+13-08-18+發

原帖由 Linchu 於 13-08-18 發表
後面鞋跟位試下磨一磨去 。。着軟左d皮真係好舒服架!我都買多左對黃色38碼去集運度。。幾十蚊黎講真係抵! ...
用咩磨?
我想淘返對大一碼架。
不過好驚唔好想。

伯爵府

回覆:1bear1dream 的帖子

唔好著

伯爵府

引用:Quote:原帖由+hippoo+於+13-08-18+發表any+

原帖由 Linchu 於 13-08-18 發表
我買左藍色,紅色 38碼,頭一日藍色好似硬硬地又窄左d,咪買黃色39囉,點知着左幾次,而家d皮軟左,38碼好 ...
我都係覺得窄同硬左啲。。
係咪著幾日會大啲?

大宅

引用:Quote:原帖由+Linchu+於+13-08-18+發表我買

原帖由 1bear1dream 於 13-08-18 發表
係咪著幾日會大啲?
我應該着左3-4日,塊皮就軟返喇,真係幾好着啊

男爵府

好靚呀.

樓主好介紹

我有鞋要著37, 有d 要著38, 諗唔掂買咩size 好.

有冇 jm 買左37 , 38 架. 可唔可以度下對鞋內長比我呀. Thank you.

大宅

引用:Quote:原帖由+Linchu+於+13-08-18+發表我買

原帖由 1bear1dream 於 13-08-18 發表
係咪著幾日會大啲?
係呀,愈著愈c服

洋房

HI!大家好!非常感謝大家一直對平底沙灘鞋的支持,我是淘寶店FASHION SHOES.鞋時尚的店主SANDY,一直在關注這個貼,在此非常感謝大家反饋的意見,我們會不斷改善產品,綜合大家的反饋的意見,我們在8月中旬開始對產品進行改良:1)前期有客戶反應:後跟帶磨腳的問題,這個是由於後跟帶的縫接口的線口工人處理得不好的原因,我們已作了修改,發貨前全面檢查,對縫接口進行了處理,修剪的線口及磨滑了縫接口,目前發貨的產品都不會出現這個問題;前期的產品,如果客戶發現有這個問題,可以用上述的方法處理一下就不會出現磨腳的問題;2)新鞋是由鞋檀生產出來的,第一次穿的時候牛皮會根據腳型進行定型的,因此第一次穿的時候會感覺有點緊(因為每個人的腳型不一樣),穿幾次後會更舒服的

大宅

回覆:淘寶版HAPPY SHOE

唔知道會唔會有多啲色選擇,真係好好著

大宅

唔知會唔會有大d的size呀,我著40,冇我份

大宅

回覆 a0074216 的帖子

我係唔係好介紹呢?? 店主, 如果你可以生產一些有閃粉, 豹紋款式的話, 一定會有更多人幫襯, 快D 考慮下啦~~

男爵府

等閃粉款得到頸都長

男爵府

suki224 發表於 13-8-29 12:41
等閃粉款得到頸都長

閃粉款
[

洋房

HI! 真的非常感謝帖主的分享,我們目前銷售的貨都是外貿大單同批同廠出品,廠家直供,價格優惠,我們是外貿公司,一直專做出口歐美的女鞋,配有專業QC驗貨,質量保證。
  外貿大單的閃粉系列正在打版中,待產品成熟後,我們會根據目前的銷售情況安排上市,上市第一時間將在帖裡公布,謝謝大家一直的支持;關於40碼以上的鞋,我們也在考慮中,現在正在等鞋底廠的反饋意見,因為我們的鞋底是配同顏色的,可能40碼以上的鞋只能配同一種顏色的鞋底,我們也在考慮中,謝謝大家一直以來的支持。

大宅

好想要豹紋閃粉色啊

侯爵府

ZGSANDY 發表於 13-8-28 18:06
HI!大家好!非常感謝大家一直對平底沙灘鞋的支持,我是淘寶店FASHION SHOES.鞋時尚的店主S ...

我買左,後跟帶磨腳,想問怎樣可以磨滑縫接口? 謝謝!

大宅

期待豹紋,閃粉

男爵府

引用:HI! 真的非常感謝帖主的分享,我們目前

原帖由 ZGSANDY 於 13-08-30 發表
HI! 真的非常感謝帖主的分享,我們目前銷售的貨都是外貿大單同批同廠出品,廠家直供,價格優惠,我們是 ...
之前最了一對39的,有些緊,期待大碼的

男爵府

畀面勳章

引用:HI! 真的非常感謝帖主的分享,我們目前

原帖由 ZGSANDY 於 13-08-30 發表
HI! 真的非常感謝帖主的分享,我們目前銷售的貨都是外貿大單同批同廠出品,廠家直供,價格優惠,我們是 ...
支持豹紋

我買左紅色,超讚

大宅

引用:Quote:原帖由+ZGSANDY+於+13-08-30+發表H

原帖由 redredbean 於 13-09-05 發表
之前最了一對39的,有些緊,期待大碼的
着着下會大d啊!我買第一對藍色以為細,因為初初着迫迫地 。。黃色買大左一碼,點知 。。。黃色着唔到啊!唯有冬天加襪着啦

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都買了兩對,除了腳跟的帶磨腳外,腳指尾也磨得很痛

首頁

尾頁

跳至