興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:關公像下面,無果兩張紙的。

原帖由 jolo 於 14-10-11 發表
關公像下面,無果兩張紙的。
關2哥規模愈來愈大咁喎,民間智慧真不容忽視,黑白兩道睇下邊個咀苗苗。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 nz 於 14-10-11 發表臉書unfr

原帖由 牛精仔 於 14-10-11 發表
Unfriend不只是政見不同,當有人見到黑社會打到和平示威者時拍手,女學生比人渣非禮叫抵死,對滿口歪理雞虫 ...
咁好彩有朋友如此,禾朋友無呀!

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jolo 於 14-10-11 發表關公像

關2哥規模愈來愈大咁喎,民間智慧真不容忽視,黑白兩道睇下邊個咀苗苗。

...

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:牛棚吹水站~風雨中抱緊自由~part107~歡迎棚友静坐

今日條犯婦人果個奴才咀臉真係想質企食c。

明知自己違背良心仲要扮Q到苦口婆心,將市民捐贈,學生井井有條講成<我懷疑囉~好怪囉~拿,我由報紙睇到打麻雀嘉年華blablaba,我個人認為呢blablabla,但我講嘅又未必啱嘅blablabla...

我堅想車張摺櫈埋去

又離地又廢up,衰過8婆講是非扮我都係聽講架乍,拿拿拿,未必m架。

正一食c大。

珍珠宮

回覆:牛棚吹水站~風雨中抱緊自由~part107~歡迎棚友静坐

可能到最後我地咩都得唔到,但係…..我地已經……已經向全世界….證明左….. 我地香港人…..係光!明!磊!落!

黄子華

珍珠宮

引用:今日條犯婦人果個奴才咀臉真係想質企食c。

今日條犯婦人果個奴才咀臉真係想質企食c。

明知自己違背良心仲要扮Q到苦口婆心,將市民捐贈,學生井井有條 ...
哦,之前反佔中有無幕後高手將國旗及旗仔掟到週維園有無人回應下?

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

係擺花街撞到 唐英年太太 自己一個人

佢望下我 佢知道我識佢

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 牛精仔 於 14-10-11 發表今日

原帖由 nz 於 14-10-11 發表
哦,之前反佔中有無幕後高手將國旗及旗仔掟到週維園有無人回應下?
講呢D

琥珀宮

引用:係擺花街撞到 唐英年太太 自己一個人佢望下

原帖由 JChan 於 14-10-11 發表

佢望下我 佢知道我識佢
佢嫁左比個lucky man,起碼5水抽涼氣

琥珀宮

引用:可能到最後我地咩都得唔到,但係…..我地已

可能到最後我地咩都得唔到,但係…..我地已經……已經向全世界….證明左….. 我地香港人…..係光!明!磊! ...
男神~

珍珠宮

引用:係擺花街撞到 唐英年太太 自己一個人佢望下

原帖由 JChan 於 14-10-11 發表

佢望下我 佢知道我識佢
高慧然好鐘意佢!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 JChan 於 14-10-11 發表係擺

高慧然好鐘意佢!
其實高慧然有冇出過鏡?一個佢,一個Ck,一針見血。

琥珀宮

癲倒是非黑白嘅狗奴才!

I now recap in english.

Crazy upside down yes no black white dog slave choi!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 JChan 於 14-10-11 發表係擺

佢嫁左比個lucky man,起碼5水抽涼氣
應該係唐唐娶左個lucky woman

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

高慧然好鐘意佢!
me too , 好鍾意睇佢專欄。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 牛精仔 於 14-10-11 發表佢嫁

原帖由 miffymiffy 於 14-10-11 發表
應該係唐唐娶左個lucky woman
佢娶左個賢妻,淨係睇呢點,689輸90幾條街。

琥珀宮

我好耐冇開cctvb,頭先上賣tv睇左一陣我唯一有追嘅愛回家,搞乜鬼,呢套劇之所以追,係果種絕種超現實冇心理負擔冇人性鬥爭嘅倫理關係喜劇。家陣四處都係公司勾心鬥角,變左職場寫實片,叫人點追?

琥珀宮

滿分!
數學滿分
時事通識滿分
創意滿分

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

引用:Quote:原帖由+chan803+於+14-10-11+發表真

外面以為佢捐百萬九仟七,下面捐枝庄水的錢都唔二皮啦!
中大話無呢間野的獎學金

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

引用:Quote:原帖由+nz+於+14-10-11+發表你做乜又

原帖由 jolo 於 14-10-11 發表
禾肚餓想拾下拾下,手痕想打番兩圈啫。

呃人嘅。。。
唔係呃,係好快已經執咗啦

首頁

尾頁

跳至