自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

伯爵府

回覆樓主

唔信

侯爵府

可信性好低.... 如果真有其事, 係投訴科開咗file 啦.... 太多疑點, 事主唔睇警員編號, 都唔好多合符常理....

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bosch 發表於 18-6-22 07:08
好有笑話feel... 事主咁醒睇人地有冇戴介指, 反而唔知人地個警員編號... 仲有事主嬲既係被已婚男人追, ...

總有離別的時候

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

佢未食藥......
若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

月見草 發表於 18-6-22 07:41
女事主,一睇就知係無辜嘅純真少女!

一睇個名即刻認到佢,成日搵嘢博見報

伯爵府

單方面講信一成都嫌多,又可能係個女嘅求愛不遂大整蠱

子爵府

都係嗰句,是旦啦,每隔一年半載,都有人喺bk上載嗰幅綜援戶話唔夠錢買高達玩具俾個仔嘅相片/報導,每次都大把bk 人信㗎。

伯爵府

畀面勳章

clyl03 發表於 18-6-22 12:21
一睇個名即刻認到佢,成日搵嘢博見報

上咗啦
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180622/mobile/bkn-20180622105003269-0622_00862_001.html
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

樓主我信你,因為後生時(做暑期工),我真係俾個軍裝查ID card, 問晒我性名,地址,電話,然後重懶關心我,話驚我俾太陽曬襯,叫我去D有陰的地方,問完正經問題後,就問我可唔可以做朋友,我即刻話唔得,立即拿回身份証。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

brindlewin 發表於 18-6-22 06:43
吓,軍裝警察有警察編號,佢冇記都唔緊,
係旺角/地鐵喎,呢啲位大把CCTV,有時間地點,呢個故仔由頭到尾 ...

大贊,用字用詞一針見血,重点係…三方都無生活常識
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

伯爵府

steffany 發表於 18-6-22 13:28
上咗啦
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180622/mobile/bkn-20180622105003269-0622_00862_0 ...

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

個男警員電話號碼通晒天,仲未搵到個害群之馬出嚟?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

相信你都幾靚女,唔係唔會有甘你同唔同我做朋友,你明喇

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上咗啦
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180622/mobile/bkn-20180622105003269-0622_00862_0 ...

拭目以待, 搵出害群之馬

大宅

唔信

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

plumtree 發表於 18-6-22 12:02
齋聽左一部份對答。都覺得女仔本身都有問題啦。

如果警察為溝女竟然蠢到咁,真係抵佢死啦。自掘墳墓。

奇怪, 被截查那麼突然 ,怎可以全程錄音?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

件事唔多可信,但唔排除私下有因怨而抺黑,係香港要投訴警察易過報警啦,真有其事就去投訴,玩抺黑最無品。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

上咗啦

報警係無用! 去警察投訴科喇
放下自在

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

久不久就有呢些新聞傳出黎~好明顯就假啦~轉貼都要分析下先吧~

首頁
45678...9

尾頁

跳至