自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

禁止訪問

水晶宮

M&A Mom 發表於 18-9-24 12:44
我屋企有兩個後生仔, 所以我覺得睇後生仔傾下計了解下一種後生仔嘅諗法。有時都覺得佢哋幾搞笑,喺佢哋嘅 ...

我個仔在外國放假回來必睇這個節目!

子爵府

好多媽咪駡兩位港姐,其實年青人,名校生,好多都係咁,不過返到家唔會表現出來,家長嘅冇謂一概否定,差評

子爵府

洋洋 發表於 18-9-25 09:53
你就痴!出口傷人!
我建議你唔啱睇就轉台!冇人迫你睇!咁就鬧人,冇文化,真可怕

得啦,得啦,總之你啱晒,觀眾係唔可以評論節目質素,總之後生仔傾下計全宇宙最好睇,得未?!

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

我本人真心覺得超無聊,成個節目好嘈同悶到嘔,但我估而家d年輕人係咁 咁都好正常,佢地有興趣的話題我呢個年紀完全唔會有興趣....

wcpcelia    發表於 18-9-25 16:03
qoo888    發表於 18-9-25 12:15
大事化小, 小事化毛.........

侯爵府

睇睇下又幾好笑,不過會將vol.收細,
實在太嘈,尢其馮小姐,好刺耳。

子爵府

唔知道,一次都冇興趣睇

翡翠宮

回覆樓主:

佢長做長有梗有原因,無收視好快摺埋~

依架tbb要吸納後生一輩的觀眾,如果連呢d都無埋,同老人台有乜分別~

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

我覺得幾好睇呀,不過我唔係時時睇,有時睇下可以緊貼到現在大學生既睇法、佢地既潮語,個人都冇咁「老餅」啦。

你唔睇過,真係唔知原來現在d後生仔女係咁唸野,我覺得都幾有趣。

Btw,我係頂唔順金曲50年、宮廷劇、婆媽劇。。。我己經夠老,再沈醉呢d節目,真係人都謝快d~~

珍珠宮

puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

唔通睇延禧攻略就唔無聊咩?又係啲自我中心到以為所有嘢都要跟佢標準嘅人

男爵府

danielmon 發表於 18-9-25 10:34
你啱!正常人見唔啱睇都轉或熄,唔明點解佢仲要睇?

唔睇邊有得企喺老野高地上面鬧人呢?

男爵府

puzzledmama 發表於 18-9-25 11:50
得啦,得啦,總之你啱晒,觀眾係唔可以評論節目質素,總之後生仔傾下計全宇宙最好睇,得未?!
...

點樣樣引申到全宇宙最好睇呢?你嘅邏輯真係嚇死人。老野最鍾意passive aggressive

珍珠宮

123mo123mo 發表於 18-9-24 14:10
因為你唔係後生囉 , 你可以揀返d啱你年紀睇既節目架,唔使咁踩人既,星期六日都有好多啱中老年人睇 ...

好多人唔肯認老,但啲心態永遠停留咗幾十年前,開口埋口都話以前啲嘢點好點好,最怕呢啲人,自己out又唔認,但永遠最鐘意指指點點,要人人認同佢嘅舊思想

男爵府

回覆樓主

有咁阿媽真慘

大宅

回覆樓主:

我覺得幾好睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

爽爽 發表於 18-9-25 02:38

係啦,早期好睇好多,近期成日有好多鹽花,報紙都有講佢地兩個主 ...

完全係相同感覺呀
曾經我係weekend會一次過睇返,覺得話題幾好可以了解下現今年青人

伯爵府

我覺得幾搞笑喎,有人話佢地嘈,其實我同我玉fd都係咁樣吹水,大家爭野講,我覺得好熱鬧喎

可能真係心態問題,人人口味唔同

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

唔覺
百貨應百客

子爵府

puzzledmama 發表於 18-9-25 11:50
...

開得po就預咗有唔同聲音啦,同你意見不合就發爛渣,老C9都係睇返流行經典50年、都市閒情啦

男爵府

回覆樓主

人算不如天算,諗住BK C9唔Like 10A and FYY,本諗住可以口殊筆伐一翻。點知⋯⋯

首頁
45678...9

尾頁

跳至