自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

MissUmuch 發表於 19-1-12 18:35
你呢個係s3, 房署編緊屋比你啊, 過2日 轉s4 就收信派邊度, 恭喜哂
...

s3啦?
因為我自審完一直都留意住,佢一跳就跳呢個畫面,我以為係s2 tim

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

nainaitze 發表於 19-1-12 18:35
恭喜你呀,預祝你派到間合心水嘅屋,住得舒服又開心

承你貴言

大宅

回覆樓主:

恭喜樓主,我同妳一樣都係等緊配屋

男爵府

2018復活節勳章

恭喜

珊瑚宮

wcandtt 發表於 19-1-12 19:25
恭喜你,以後可以安居樂業,唔洗交貴租,祝一切順利,家宅興隆。
...

多謝多謝,真係租個湯房但又交貴租 交到驚驚

大宅

畀面勳章

丫雅 發表於 19-1-12 20:42
s3啦?
因為我自審完一直都留意住,佢一跳就跳呢個畫面,我以為係s2 tim
...

s3,啊, 經歷過, 舊年1月我s3, 再 s4, 5月攞鎖匙, 7月裝修完入住

珊瑚宮

lam133 發表於 19-1-12 19:46

係呀,之後諗大約派邊,

你s4轉s5都要等4個月呀?

珊瑚宮

MissUmuch 發表於 19-1-12 20:47
s3,啊, 經歷過, 舊年1月我s3, 再 s4, 5月攞鎖匙, 7月裝修完入住

係呀,啱啱畀jm提一提先知原來跳過s2直接去左s3

水晶宮

回覆樓主:

我見好多舊公屋好多空置,點解冇人要?

男爵府

丫雅 發表於 19-1-12 15:19
按“電子服務”,輸入自己啲資料就可以睇到

剛剛查了,謝謝你

伯爵府

回覆樓主:

侯爵府

丫雅 發表於 19-1-12 16:48
其實我都有上呢個網,都知道呢排派屯門多,睇下奇蹟會唔會出現我身上
...

有3 次機會麻
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

丫雅 發表於 19-1-12 20:48
係呀,啱啱畀jm提一提先知原來跳過s2直接去左s3

恭喜好快轉s4 及收信
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

男爵府

睛靈勳章

丫雅 發表於 19-1-12 12:37
排公屋終於等到呢一刻,仲有4個月就6年啦,有人話以家庭計,人數愈少愈快上樓,2人家庭通常5年就上到,但依 ...

恭喜、想想怎樣裝修新居,都開心到震啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

丫雅 發表於 19-1-12 12:50
多謝

好戥你開心呀!丫雅,幸福快樂健康美滿人生
NNN

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

丫雅 發表於 19-1-12 20:47
你s4轉s5都要等4個月呀?

蘇屋二期仲未批出入伙紙
仲等緊希望過年後有消息!

男爵府

我新37年未有啊

子爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

恭喜

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

恭喜!

珊瑚宮

iamlazy 發表於 19-1-12 20:53
我見好多舊公屋好多空置,點解冇人要?

有好多原因架,其中一個係 房署特登留起的,留黎俾嗰啲有大把人幫嘅人士(如有社工幫嘅人)急切上樓用架

首頁
45678...11

尾頁

跳至