自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

setrea 發表於 20-5-17 11:57
醫生同律師都少左生意 之前律師仲話要政府資助添
律師佢地搵咁多都要資助

大宅

寵壞了 發表於 20-3-2 12:09
話時話,以前個部門同事成日好易感冒,呢排日日帶口罩真係過左年到依家都未見佢病過
...

其實真係有用,少左病好多人都話

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

的確係, 大家都帶口罩, 小病小疼少咗, 醫生生意都少咗.
我樓下個西醫, 以前好好生意, 成日都坐满人, 宜家真係無乜人.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見醫生都少左人睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

simonebiles 發表於 20-3-2 11:06
我本身個腸胃都唔係咁好,呢排個胃勁痛,今日忍唔住去咗睇喺中環肝臟腸胃科專科。記得幾年前睇,診金加埋一 ...

根本好多人系心病,冇事都睇下醫生。另一種系為左張醫生紙,而家wfh唔洗啦

珍珠宮

病毒同防毒軟件的關係!
萬物皆空,因果不空

珍珠宮

王國教室勳章

littlehoneymum 發表於 20-3-2 11:28
我睇開個私家醫生,專科,一樣咁多人,而且冇平到

X2 連個GP都係,勁full無walk in

男爵府

上星期睇兒科,以往好full要預約,到後也要等1~2hrs,今次預約時姑娘居然話因冇病人,醫生會早走,要我即到。

首頁

尾頁

跳至