時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mamaatwork 發表於 21-1-31 23:57
你有病記得睇中醫呀

你係「磚家」定仇中白癡?定有精神病?講野九唔搭八,撩交唉唔該過主,請尊重主題。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 21-1-31 14:11
哩個政府,我真係覺得佢黃底囉,成個防疫做成點,有目共睹,中央已經做晒辦,香港只要跟住做,根本唔會出差 ...

入面應該仲大把黃人!我覺得香港有排都走唔出呢個困境!佢地想攬炒香港!洗曬政府D錢!D政策一時一樣!乜都改革唔到!疫苗都比佢班黃人玩死!唔好話盧建議緊急通過國藥,其他國家都推啦!唔通人哋國內專家死曬咩!香港D磚家乜都玩政治!因住有報應!

kagaki    發表於 21-2-7 04:01
若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

loved 發表於 21-1-31 13:43
佢都不停建議政府可行做法,希望香港人盡快接種到疫苗,希望香港快d回復正常生活。政府高官有無聽?班香港 ...

訪問中拎返個主導權
明明答緊問題,對方唔啱聽就突然轉話題,盧醫生完全無中計,繼續講返原本個topic
勁勁!

侯爵府

陳大嬸只係啊四,做程序以内嘅野,大决策唔洗旨意佢,全民檢測唔洗佢做,打疫苗唔洗佢做,全部德權哥做,頭先仲係電視反驳盧醫生,好叻啊!

行到水窮處 坐看雲起時

琥珀宮

emilylam 發表於 21-1-31 21:48
我都有同感 習主席講比林鄭和佢班黃班底聽,以前我以為林鄭係無能,漸開始明白林鄭未必只係無 ...

仲記得張政務司長嗎? 佢前年一番企係黑暴果邊說話,永不忘記。

kagaki    發表於 21-2-7 04:02

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

SandyKL 發表於 21-2-1 08:34
仲記得張政務司長嗎? 佢前年一番企係黑暴果邊說話,永不忘記。

我無印象,佢點講㗎?thx

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

emilylam 發表於 21-1-31 23:08
yc係咁,佢話乜就是乜囉!磚家話全民檢測無科學根據話無用,林鄭都是企係磚家那邊,林鄭搵嘅磚家同佢班底 ...

係,佢哋唔夠人講,就會盲目攻擊人,YC特性

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandra28 發表於 21-2-1 01:54
入面應該仲大把黃人!我覺得香港有排都走唔出呢個困境!佢地想攬炒香港!洗曬政府D錢!D政策一時一樣!乜都改革唔到!疫苗都比佢班黃人玩死!唔好話盧建議緊急通過國藥,其他國家都推啦!唔通人哋國內專家死曬咩!香港D磚家乜都玩政治!因住有報應!

哩班YC自私到死,而家係攞香港人命嚟玩。 不過,佢哋不嬲當人哋條命唔係命,否則,唔會火燒異見人士,鐡渠蓋要扑人頭,男女YC都係咁暴戾

琥珀宮

emilylam 發表於 21-2-1 12:13
我無印象,佢點講㗎?thx

搵返新聞報導俾你睇,張721代警察跪低道歉。

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190727/mobile/odn-20190727-0727_00176_003.html

大宅

done

伯爵府

Done

別墅

回覆 ddkaka 的帖子

done and forwarded

首頁

尾頁

跳至