自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 21-4-3 15:59
等我認真唸吓先,反正屋企長期有御x堂cs4
花膠就未必啱,我隻狗好懶(emoji)嘢
...
試埋花膠啦,Poodle d 關節都要保下
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-4-3 21:36
御x堂
謝謝!我買了余仁生,佢唔肯食

伯爵府

chole_bb 發表於 21-3-29 14:34
呢隻係toy,肥婆一名,有6kg重
Toy有分大細,細嘅大約4kg

我都係toy 14lbs

伯爵府

三國1 發表於 21-4-3 22:01

溝落糧到呢?
我都諗住買yu仁生

珍珠宮

koey_0611 發表於 21-4-3 22:21
溝落糧到呢?
我都諗住買yu仁生
已經係溝鮮糧,隻衰仔避開哂唔食呀!

珍珠宮

koey_0611 發表於 21-4-3 22:18
你隻B 幾多歲?我隻8,歲仔都係咁上下重,好肥

伯爵府

三國1 發表於 21-4-3 22:30
你隻B 幾多歲?我隻8,歲仔都係咁上下重,好肥

12 lu
佢一直都keep 住呢個磅數

伯爵府

三國1 發表於 21-4-3 22:28
已經係溝鮮糧,隻衰仔避開哂唔食呀!

咁醒,咁溝落隻蕉到

珍珠宮

koey_0611 發表於 21-4-3 22:36
咁醒,咁溝落隻蕉到
好的,試下。佢今個冬天有鵝叫,嚇死我。佢都係5.8-6.2左右上落.但真係要減下肥

伯爵府

三國1 發表於 21-4-3 22:41
好的,試下。佢今個冬天有鵝叫,嚇死我。佢都係5.8-6.2左右上落.但真係要減下肥
...

我通常zip 落野食到,之後你跟手要勁快喂第二啖,咁佢就會好快吞(emoji)(emoji)

珍珠宮

koey_0611 發表於 21-4-3 22:42
我通常zip 落野食到,之後你跟手要勁快喂第二啖,咁佢就會好快吞(emoji)(emoji)
...
謝謝,我會試下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

三國1 發表於 21-4-3 22:01
余仁生都可以呀,你有冇溝落糧度俾佢食
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 21-3-30 10:58
隻 standard poodle 店長叫 Mary 呀,我同個老闆好熟,我 3 個女都係佢間舖抱番屋企
...

你好, 請問間寵物店除左poodle,有冇比熊? 可唔可以pm 間店名俾我, 感謝

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-4-3 23:04
余仁生都可以呀,你有冇溝落糧度俾佢食
溝咗鮮糧,佢避開哂唔食

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 21-4-3 21:39
試埋花膠啦,Poodle d 關節都要保下

食緊Synoquin 了

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

koey_0611 發表於 21-4-3 22:36
咁醒,咁溝落隻蕉到

我隻狗所有生果都唔食!可能要買BB雞肉,佢超愛

寶石宮

三國1 發表於 21-4-3 23:38
溝咗鮮糧,佢避開哂唔食
咁要再慢慢試,你俾晒一粒份量?

男爵府

chrischeung 發表於 21-3-28 18:03
如題,請問難養嗎?因想養細size狗仔,(新手)會掉很多毛嗎?

我是比熊...但很多人話貴婦...1歲...3.1kg

寶石宮

愛麗斯丸 發表於 21-4-3 23:17
你好, 請問間寵物店除左poodle,有冇比熊? 可唔可以pm 間店名俾我, 感謝
...
Please check PM

子爵府

好媽媽勳章

koey_0611 發表於 21-4-3 22:18

條腿好長係咪接近mini size?

首頁

尾頁

跳至