夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:joan_baobao+發表於+13-6-25+20:09+

原帖由 Queeniebaby 於 13-06-26 發表
我老公都係.....為左有得玩,咩屎橋都出,不知所謂!!!
但佢都好,識delete...証明大家之間仲有希望。如果無希望既駛咩delete...大搖大擺玩啦!

大宅

回覆:交友apps真係害人不淺,好討厭

我想問如果一發現c6同吾識既女仔傾計,唔會原諒佢,要分開,係咪好絕?

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

男人覺得係玩,無咩野,但無諗過另一半既感受,將心比己,如果自己個老婆同個男人講話叫對方做老公,佢地會咩感受

大宅

joetreemo 發表於 13-6-24 14:57
我有個朋友都要遇到幾個先遇到而家計劃結婚果個架! 不過我相信過左三十既女子怕嫁唔出多過怕遇到 ...

就算男人承諾左小三/老婆D乜, 佢地一樣可以吾兌現...

我老公都承諾只愛我一個, 咪一樣同第二個女人講我愛你。

我老公都同小三承諾會把十萬倍既愛比晒佢,會對佢好好, 最後小三咪一樣比我老公飛左。

大宅

joan_baobao 發表於 13-6-26 06:55
但佢都好,識delete...証明大家之間仲有希望。如果無希望既駛咩delete...大搖大擺玩啦!

...
HAHA...你中point!!!
就係而家現變到...........佢同d唔識既女chat,已經唔DELETE啦, 除非係D FLIRT 既說話,就會DELETE個句;
佢想我接受佢同任何女人點傾,都只係傾,唔會有其他野喎..........個main point,只係我要相信!!!!!!

痴孖根!!!!

佢當佢係神.....我什麼都要信!!!!

大宅

Nicmommy 發表於 13-6-26 07:43
我想問如果一發現c6同吾識既女仔傾計,唔會原諒佢,要分開,係咪好絕?

...
咁樣就話分開,就好似over左~~~
不過,坦白講....其實c6色心已起,只係睇佢定力夠唔夠~

大宅

BK Milk勳章

我老公係wechat,其實佢裝左好耐,話只係同啲Fd chat,我一路都冇懷疑過啲咩!點知上兩個星期我有個女仔Fd係旺角,開wechat 嘅找尋附近的人見到我老公都係度 (佢正係旺角同同事食飯)!聽完個心有啲唔舒服!但又唔知佢係有心玩定貪得意,我亦冇求證過,我只係裝左wechat睇下有咩咁多玩!

大宅

我仲勁...搵個佢唔識既朋友....扮唔識咁add左佢同佢傾

我永遠都唔會再try呢個方法,真相係殘酷的
我朋友到而家都唔肯俾我睇內容,佢話唔睇好過...廢事我睇完記住唔開心.....delete埋唔再俾我睇~

newbiemom  不如自己開返個account同佢chat,人證物證, 無得瀨  發表於 13-6-27 12:26

大宅

我唔會搵人試佢,只會自己唔開心。學其他人話,未捉到佢有關係既,就算,但自己一定會有防範囉!有時我都會扮神秘唔話比佢知我去邊,等佢打幾次黎聽佢電話先話同朋友一齊囉!以其人之道還治其人之身.....總知,男人無個好!

別墅

引用:Quote:原帖由+babycat820+於+13-06-26+發表

原帖由 joan_baobao 於 13-06-26 發表
我曾經用我電話login佢a/c.....有對話既!咁即係有玩啦!
Oh.... U have his password? 佢會唔會知有另一部機dl過?如冇都等我試下

男爵府

BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+joetreemo+於+13-6-24+14:26+

原帖由 joetreemo 於 13-06-24 發表

我想講, 我啲年過三十既單身女性朋友, 真係靠呢啲Apps搵到 ...

又放假!!!

伯爵府

我個c6咪一樣,响大陸玩 we chat add 埋accept埋啲b6女仔,個個都同人講掛住人,又問人有無掛住佢,又send d icon心心,kiss俾人,頂佢!
佢未知我偷睇佢 we chat, 我都未諗到點做好,有無jm教下路

大宅

引用:Quote:原帖由+joan_baobao+於+13-06-26+發

原帖由 babycat820 於 13-06-26 發表
Oh.... U have his password? 佢會唔會知有另一部機dl過?如冇都等我試下

...
會知,對方電話會顯示戶口從另一手機登入

別墅

回覆:joan_baobao 的帖子

咁你c6咪知

大宅

佢唔知我知,因為我知道佢on既時間....但我都好唔開心,有時見到d msg個心會唸好多野,我有暗示比我老公知,佢話叫我放心,唔會對我唔住,大佬,真係好難比信心你囉

禁止訪問

男爵府

同意!

男爵府

回覆:sweet__heart 的帖子

我同你一樣,吾知點好

首頁

尾頁

跳至