美容扮靚

跳至

首頁
56789...26

尾頁

男爵府

佢地諮詢中心個架有show邊d即沖奶茶飲得0架,你去睇下

子爵府

引用:佢地諮詢中心個架有show邊d即沖奶茶飲得0架

原帖由 nataliehuibb 於 15-12-31 發表
佢地諮詢中心個架有show邊d即沖奶茶飲得0架,你去睇下
你今個星期點呀?

伯爵府

想請問係要跟c開的餐單人食?咁減完後自己咪唔識配搭日常飲食囉?
唔可以用信用卡架?

子爵府

引用:想請問係要跟c開的餐單人食?咁減完後自己咪

原帖由 mabel7705 於 16-01-01 發表
想請問係要跟c開的餐單人食?咁減完後自己咪唔識配搭日常飲食囉?
唔可以用信用卡架? ...
唔收卡,我join六個月有返6個月保養送教你keep

男爵府

回覆:家營減肥週記

有冇介紹人既名可提供?我想減10磅

男爵府

家營有3個營養師,邊個好?

子爵府

引用:家營有3個營養師,邊個好? +

原帖由 gloriehungws 於 16-01-01 發表
家營有3個營養師,邊個好?
我問過係經驗深淺分別
我揀krsita

男爵府

Ranb 發表於 16-1-1 12:47
我問過係經驗深淺分別
我揀krsita
佢地三個營養師其實係幾師徒黎架,Kathy係師傅,最耐經驗同幫好多明星減,另外兩個營養師Krista同Kirby係佢徒弟。我跟徒弟Krista,依我睇佢地講既野都好一致,有時見緊Krista既時候佢地師傅會入黎傾幾句,咁令我多好多信心。

複式洋房

我地客人係咪有得揀邊個營養師?

男爵府

回覆 Ranb 的帖子

ok啦,聖誕果幾日好多party,總算落到少少磅。我呢幾日就節制番,應該追得到

男爵府

bec2011 發表於 16-1-5 03:16
我地客人係咪有得揀邊個營養師?
可以自己揀

別墅

會員number:5509 kitty chan

Winyi    發表於 16-3-8 17:50

大宅

大家好,我睇完大家的建議後,今日放工book了6點半米施樂見營養師同8點半家營見營養師。現在米施樂不用會員介紹,都可以有78折,但只限現場即時join。以我為例,3個月減肥+1.5keep,原價1079x,特價842x,而且有得抽利是,原價起碼減50元。40包纖房菜+1次教練教做運動+3次興趣班。但係,比我預期貴啊,我本來以為可以2000內一個月的。不過,我事先打過電話去家營,電話入面就已經知道現在做緊155x一個月,所以無join米施樂。不過,我貪心D,想減多過建議體重,所以要減4個月,變成join了減4個月+keep4個月,一共系155x 乘 4=620x便宜過米施樂很多啊。但原來比錢只系可以現金/EPS/支票,不收信用卡,也不能每個月比。米施樂就可以用信用卡做分期。
傾完一大輪,連埋度尺寸,由8點半到9點,所以要聽日才可以收到正式餐單。我被派去比Krista 跟,唔知好唔好?另外,佢有問我有無會員介紹,我話我系baby kingdom度睇的,如果要,我也可以問大家提供會員no.。佢話,佢地有很多客人都系baby kingdom的人refer入來,所以只要話系baby kingdom就OK,佢地會當曬系同一個referral。

別墅

回覆 0o小蘭o0 的帖子

其實我都係做左好多比較先至join家營。 我覺得家營收得最平都係其次,最重要係佢地真係想你減得到肥, 同你解釋完身體狀況之後會叫你考慮清楚先至好參加。 我之前去過其他營養中心,聽完好似落閘放狗想走都走唔到。 但係家營係調返轉, 你心理未準備好既話佢唔會比你參加, 你參加左,佢地營養師就一定盡力幫你。另一個主要原因係佢地幾個營養師其實係幾師徒, 理念一樣,跟邊個都ok。 介紹我去既朋友係跟Krista嘅, 但結果我跟左Kirby營養師, 而家一樣減得好好。 我記得有一次我係最後一個見營養師,臨走嘅時候見到佢地3師徒一齊傾, 佢地個師傅營養師Kathy竟然主動同我打招呼話:「Kirby話你減得幾好,比心機呀」 果刻我感覺到佢地係真係重視每一個客人同埋有交流架, 呢種關心講真其他地方好難做得到

複式洋房

引用:大家好,我睇完大家的建議後,今日放工book

原帖由 0o小蘭o0 於 16-01-05 發表

大家好,我睇完大家的建議後,今日放工book了6點半米施樂見 ...
咁上去之前洗唔洗準備同佢傾平時鐘意食乜?

子爵府

引用:Quote:原帖由+0o小蘭o0+於+16-01-05+發表本

原帖由 bec2011 於 16-01-06 發表
咁上去之前洗唔洗準備同佢傾平時鐘意食乜?
佢會問你平時飲食習慣,要答得詳盡
但係個open area 我就唔太prefer

大宅

今日終於拿到簿仔記錄每日自己吃了d乜,同埋每次上去的體重。。。
1月5日:體重54.7kg,脂肪33.3%
1月6日:體重55.4kg,脂肪34%(呢日才拿到餐單同記錄簿仔)

估唔到,只係一日,就見到自己的磅數上左去了。。。我問佢地,昨日先磅完,點解今日都要磅?佢地話,每次上去都要磅。。。。好吧。。。刻不容緩了
由於booking超級full,所以我同另一個姐妹一起聽餐單,主要係介紹所有食材點樣為之一份,原來,唔同的食物,一份的定義都唔一樣,好似菜心,就要煮熟後兩碗才叫一份,但係瘦肉,就係一隻麻將牌為一份。。。今日見的係kirby,由佢來講解,所以我甘就有曬kirby同krista的whatsapp了原來,我同另一個姐妹的餐單份量都唔同的,kirby介紹完d食材的份量同減肥的注意事項後,就個別講大家的餐單。跟著係發問時間,中途我同個姐妹都有很多問題問,原來,我地有很多的營養觀念都係錯的。所以,飲食習慣很重要,坊間的營養傳言很多都錯的,大家小心啊。

大宅

另外,聽kirby講,代糖有很多種,每種的味道都有d分別,但我搵來搵去都只係得一種獨立包裝的。有無姐妹知道邊度有得多d唔同的代糖買啊?

大宅

Memeyee 發表於 16-1-6 00:53
回覆 0o小蘭o0 的帖子

其實我都係做左好多比較先至join家營。 我覺得家營收得最平都係其次,最重要係佢地 ...
其實,米施樂都會話了比我知可以聽完唔join,但我覺得佢呢個價錢,除了係因為成立得比較早之外,還有就係有其他配套,唔係單純餐單。不過,d運動指導確實太少,有乜理由三個月減肥只係見一次教練?即係其實運動無佢地講得禁重要啦。最不like的係,佢地話如果離開,之後返轉頭,就任何優惠都無,很有逼人即刻join不能作比較的感覺。
而家營不是的,由我打電話過去就已經知道幾多錢,而且,佢地強調,可以聽曬,知道大概之後個餐單方向後,才決定,唔arm可以唔join,如果覺得自己會因為家人的阻力令自己實行不了,也不要join,佢地係recommend身邊的人要知道的。。。居然係會甘建議的,所以,完全無壓力,無逼的感覺,只要說出係baby kingdom介紹,就一定係155x一個月,清楚簡單,無其他費用的了,暫時感覺十分良好。我爸爸媽媽唔知,只有工人姐姐同男友知,平時煮飯係姐姐煮的,所以,所以可以順利渡過的。

男爵府

0o小蘭o0 發表於 16-1-7 02:01
其實,米施樂都會話了比我知可以聽完唔join,但我覺得佢呢個價錢,除了係因為成立得比較早之外,還有就係有 ...
jm你放心啦,只要有決心跟c既advice,其實一定減到。就算偷食左只要坦誠同c講,佢地唔會鬧你既。呢一點係我欣賞家營既地方

首頁
56789...26

尾頁

跳至