美容扮靚

跳至

首頁
56789...20

尾頁

大宅

luvgaga 發表於 17-4-15 16:17
我有興趣呀 唔該

請問你係咪會訂嗎?我都想訂呀,可以pm我嗎?謝謝

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

其實想買透明質酸,唔洗咁遠訂到去美國,759都有得賣!! 我仲買倒$1xx一盒3支100%添呀! 個賤人仲呃人話市面買唔倒100%咁高濃度,真係傻婆先會聽佢老點! 唔好講到得佢介紹既先至係最好用啦! 咩牌子最好用人人都有唔同講法㗎啦! 喺fans身上搵食仲要搵得佢咁cheap我都係第一次見。

水晶宮

畀面勳章

lovececing 發表於 17-4-18 17:47
其實佢都怪怪地,如果真心想分享,點解唔開牌子名,賺錢唔緊要,明買明賣,但連product係咩都唔知,只係佢 ...

遮遮掩掩,唔知想點。
睇佢咁喉禽想揾快錢,應該好等錢洗。
但等錢洗一回事,做人要老實啲囉! 仲要係公眾人物添! 好cheap呀佢!

水晶宮

畀面勳章

katina7709 發表於 17-4-17 08:55
其實佢講話淘寶廿蚊都有一支嘅時候,我也特登上過淘寶睇佐睇,其實淘寶邊有佢講嘅廿蚊都有者!淘寶有一隻 ...

佢正一大話精,做到咁出面,名都整臭晒自己。
上次透明質酸嗰度夠有人話官網根本係好平啦!佢仲喺度搵藉口死雞撐飯蓋。
佢仲竟然夠膽話唔跟佢買就一定買倒假???
喺官網買都有假?? 我反而覺得佢係淘寶淘返嚟再賣貴20倍俾佢啲『粉絲』囉!

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

呢支就係佢所講,市面買唔倒,要靠佢向廠商訂先至有既100%透明質酸喇! 呢個牌子既官網都係賣$18.99usd之嘛! 唔通又係假? 仲吹水,話濃度唔同就唔同價錢! 正一cheap精。

禁止訪問

別墅

bowling2004 發表於 17-4-20 01:16
呢支就係佢所講,市面買唔倒,要靠佢向廠商訂先至有既100%透明質酸喇! 呢個牌子既官網都係賣$18.99usd之嘛 ...

我都有上官網睇過啊!同樣嘅成分、牌子,我都話佢係吹水唔抹嘴㗎喇!不過也大把水魚信佢!我先唔會畀人咁樣穩笨!!!

大宅

katina7709 發表於 17-4-20 12:57
我都有上官網睇過啊!同樣嘅成分、牌子,我都話佢係吹水唔抹嘴㗎喇!不過也大把水魚信佢!我先唔會畀人咁 ...

多人知佢真面目

別墅

bowling2004 發表於 17-4-20 01:01
遮遮掩掩,唔知想點。
睇佢咁喉禽想揾快錢,應該好等錢洗。
但等錢洗一回事,做人要老實啲囉! 仲要係公眾 ...

佢唔等錢洗就唔會便賣咁多嘢喇!賣完什麼裝飾擺設嘅嘢,又賣手袋,再到賣太陽眼!一睇就知佢等錢洗!唔知你哋有冇見過佢寫過佢老公想買遊戲Game,佢就叫佢老公買喇,最多少啲出街食飯!(emoji)暈到死!隻Game使幾錢者,至多埋幾千蚊!塘塘一個港者冠軍,嫁個失婚夫唔打緊,最衰係窮鬼一個!!!

別墅

michellewanhk 發表於 17-4-20 13:00
多人知佢真面目

冇錯!佢本身個底都衰㗎喇!未嫁時同佢一齐過嘅都係有錢佬!有名叫㗎喇:拜金女!以前又同趙微老公一齐過,不過人哋唔要佢之嘛!

別墅

michellewanhk 發表於 17-4-20 13:00
多人知佢真面目

不過就唔知點解嫁個老公咁窮者!!!

大宅

katina7709 發表於 17-4-20 13:12
不過就唔知點解嫁個老公咁窮者!!!

奇怪

別墅

michellewanhk 發表於 17-4-20 13:23
奇怪

佢老公父母仲要響大陸住!佢生佐,佢仲話佢老爺奶奶赶緊落來!頂,佢個囝出佐世都兩星期喇,赶咩都赶佐落來喇!我懷疑仲要簽通行證先落到香港嗰隻!!!

複式洋房

可以pm埋我k cream 嗎?謝謝!

洋房

回覆 ting_pooh_ting 的帖子

不如都試下自己上網訂吖!唔一定要用佢介紹個隻的。又可以睇下還有幾多款牌子 K Cream 價錢款款差唔多,妳會發現完全冇好似代表香港cheap小姐講嘅價咁貴囉!成份都大致一樣的及還有些好好嘅 skin beauty products 同樣100%成份,重要包装好好有埋盒好專業係超多人訂購喔。重可以慢慢睇下d評語添😊

洋房

lovececing 發表於 17-4-18 17:47
其實佢都怪怪地,如果真心想分享,點解唔開牌子名,賺錢唔緊要,明買明賣,但連product係咩都唔知,只係佢 ...

佢唔係怪怪地,係發錢寒!!你估佢無錢咩!佢大把錢一定有錢過佢老公。只係佢計計數近二年用了一大筆開支調理保身飲雞精鮑魚花膠海參燉雞又話日日要敷幾片面膜,個人認為佢唔會係用這些面膜賣廣告成份多,d公主近來又多病痛要用$亞公子又要出世又要請陪月因為慳錢就唔請過夜,呢筆開支你估小野⋯又唔係大富大貴真係肉赤嫁!就係咁嗰晚突然諗到搵錢大計就係班粉絲都開刀,將 K Cream 改叫黑眼圈神氣將私有化做團購,點知班懵丙非常熱烈咁搶購,睇到咁多懵丙水魚就發晒矛,團購遊戲根本就唔係咁玩!錯曬啦!
跟住見到咁多擁躉就想攞晒d嘢出嚟變賣最好笑係粉使精話有好多fans想買問佢賣唔賣!佢話如果賣都會好貴囉!因為唔捨得真係買唔番嫁!不停話擺完之後就識咗佢老公重結埋婚,點知一Post出嚟係個個都叫自己留返啦唔好賣吖⋯跟著就係d超高跟鞋事件諗住d懵丙會要,點知個個都話啲鞋太高啦!唯有自己死死氣話係呀啲鞋唔好着唔舒服太高講到好似純粹齋分享d鞋咁。真係笑咗出來😂

故事純屬虛構 ,如有雷同純屬巧合😉

大宅

近排唔見有野賣

水晶宮

畀面勳章

michellewanhk 發表於 17-4-20 17:45
近排唔見有野賣

可能啲透明質酸,b3精華同黑眼圈神器已經呃咗一大筆,暫時夠皮,休息一下再嚟過。
遲啲唔知會唔會連個bb啲屎片都擺埋上Facebook賣。

水晶宮

畀面勳章

katina7709 發表於 17-4-20 13:11
冇錯!佢本身個底都衰㗎喇!未嫁時同佢一齐過嘅都係有錢佬!有名叫㗎喇:拜金女!以前又同趙微老公一齐過 ...

最初都對佢冇乜嘢,但自從睇見佢咁樣上網呃fans之後就好討厭佢

別墅

bowling2004 發表於 17-4-20 18:33
最初都對佢冇乜嘢,但自從睇見佢咁樣上網呃fans之後就好討厭佢

我之前同你嘅諗法都係一樣!

首頁
56789...20

尾頁

跳至