樓市動向

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

回覆樓主:

不過我都有點擔心一陣滿東預派我仲未轉s2就死火啦,見有人要等4個月先轉s2,等2個月先話要補文件,我都驚驚地,因為見主任時我申報番老公有份保險,申請前買嘅,年結表我都只有今年個份,申請時那份我都攞唔番,主任話如資產超額就會有機會問我地攞番當年份報表,但老公份保險其實好少錢,只有3萬左右,就算用今年份報表計資產都唔會超,我都唔知係咪因為咁我遲遲都未轉s2,好多同期審都轉左啦

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

amysnlee 發表於 18-5-13 11:12
不過我都有點擔心一陣滿東預派我仲未轉s2就死火啦,見有人要等4個月先轉s2,等2個月先話要補文件,我都驚驚 ...

唔洗驚4月審果 D都開始轉s2, 應該開始轉啦

伯爵府

魔怪媽媽 發表於 18-5-13 11:24
唔洗驚4月審果 D都開始轉s2, 應該開始轉啦

就係見好多同期審,遲過我審都轉哂s2,no遲過我都轉左,所以有點擔心係咪我審查個度有咩問題

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

amysnlee 發表於 18-5-13 11:25

就係見好多同期審,遲過我審都轉哂s2,no遲過我都轉左,所 ...

可能係主任做得快慢問題, 你 no後過我都先過我審查啦, 唔洗驚

伯爵府

魔怪媽媽 發表於 18-5-13 15:32
可能係主任做得快慢問題, 你 no後過我都先過我審查啦, 唔洗驚

我諗主任都應該有d關係

首頁

尾頁

跳至