親子旅遊

跳至

首頁
56789...10

尾頁

男爵府

Lqueenie 發表於 18-6-29 08:58
今日groupon終於有85折,不過要用app訂

但我download唔到app呀

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

taifat 發表於 18-6-29 12:33
但我download唔到app呀

用iphone轉一轉地區可以

大宅

門票我暫時只訂左兩樣﹕
penguin parade underground 三園套票 大人$312RMB 小童166RMB
whale and seal watching 4 hours 連茶點 大人$575RMB 小童391 RMB

5000再減250

男爵府

Lqueenie 發表於 18-6-29 12:40
用iphone轉一轉地區可以

一定要用iPhone嗎?我地用Android機

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

taifat 發表於 18-6-29 13:48
一定要用iPhone嗎?我地用Android機

我都用android機,唔識整,借左c6部iphone先得

男爵府

Lqueenie 發表於 18-6-29 13:56
我都用android機,唔識整,借左c6部iphone先得

原來唔使用app都可以有85折, 我啱啱試咗呀

珍珠宮

taifat 發表於 18-6-29 22:57

係喎!可能app同網頁的promo完了!

新一日又有新promo

大宅

taifat 發表於 18-6-29 22:57

入咩code?

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-29 23:41
入咩code?

相同,FINAL

男爵府

回覆 metrochung 的帖子

我用LAST, 有85折

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-26 07:18
http://lakemountainsnowbus.com

要自駕約2小時去到Marysville轉巴士,每日一班固定時間來回,假日多一班 ...

感謝賜教,我係你比我果個website到只係睇到詳情資料,但冇得book snow bus 嘅?定我唔知揾呢?請問你係點book snow bus嫁?謝幫忙!

珍珠宮

3KIDSMAMMY 發表於 18-6-30 07:10
感謝賜教,我係你比我果個website到只係睇到詳情資料,但冇得book snow bus 嘅?定我唔知揾呢?請問你係點 ...

拉到最底有資料

男爵府

感謝賜教,我係你比我果個website到只係睇到詳情資料,但冇得book snow bus 嘅?定我唔知揾呢?請問你係點 ...

你要email佢留位,再問佢攞paypal account俾錢, 之後sent返張paypal收據confirm就可以

珍珠宮

或者好似我咁,唔想用paypal就搵白金秘書幫手

男爵府

Lqueenie 發表於 18-6-30 07:51
拉到最底有資料

謝謝你,我諗住駕車到lake mountain山腳泊低架車(因為自駕上雪山好危險),再坐bus上,咁你話可send email去留免費泊車位?要否因爲要在網上買lake mountain門票所以有泊車位?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

回覆 Lqueenie 的帖子

想請教如果不自駕 Lake Mountain 有 Day Tour 去嗎? 另外可以滑雪嗎?

珍珠宮

pw_113 發表於 18-6-30 23:52
謝謝你,我諗住駕車到lake mountain山腳泊低架車(因為自駕上雪山好危險),再坐bus上,咁你話可send emai ...

咁我就唔清楚係因為買snow bus而有免費車位定本身個地方係免費泊車

珍珠宮

suetyeezoie 發表於 18-7-1 01:50
回覆 Lqueenie 的帖子

想請教如果不自駕 Lake Mountain 有 Day Tour 去嗎? 另外可以滑雪嗎?

只有一間day tour去,費用比較貴

男爵府

回覆樓主:

問左本身果度係有free parking

男爵府

kmpurin 發表於 18-6-7 20:16
https://themeparks.com.au/box-office/theme-park-extras/select-tickets.aspx

請問package有無講可以揀邊d counter 食物?見佢只係寫selected outlets
有無限幾耐要用完?
你有無填billing address?
thx

首頁
56789...10

尾頁

跳至