自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

stagea 發表於 19-3-21 17:57
期盼著⋯⋯男人來港

60歲,好一段黃昏戀

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果咁多人都同佢解釋左都仲係咁硬頸,就由得佢啦,60歲仲咁有吸引力,係要交D學費架啦,唔聽咪由佢low,都唔洗擔心啦.
<br><br>

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我次次見到呢種騙案
唔明點解完全一模一樣的橋
都有人落搭
頭幾單就話未見過呢類騙案
都過百單啦, 重上當.....

wcpcelia    發表於 19-3-23 11:18

瑪瑙宮

回覆樓主:

橋唔怕舊, 最緊要受。
寂寞男女太多。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

公爵府

orangeca 發表於 19-3-21 18:13
邉有可能比咁多錢一個3547的人 傻人先信

直情中了降啦!

男爵府

topyy 發表於 19-3-22 11:09
呢度又有另一個故仔..

請問騙子怎樣解說美元和英磅的故仔?

首頁

尾頁

跳至