自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

冇乜心機,買左1樣咋,擺係浴室櫃入面既收納塑膠盒,最多限購5件,我就買5件

大宅

上年係京東買左無線吸塵機, 太好用, 所以我就淘左無線拖地機, 同感應燈, 仲有黑朱古力

大宅

__summer.p__ 發表於 19-11-13 14:14
上年係京東買左無線吸塵機, 太好用, 所以我就淘左無線拖地機, 同感應燈, 仲有黑朱古力
...

可share吸和拖地機link 嗎

大宅

dreamx2 發表於 19-11-13 15:36
可share吸和拖地機link 嗎

京東買既吸塵機
https://item.m.jd.com/product/33819906090.html?wxa_abtest=o&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

淘寶買既拖地機
【博宝特BOBOT 9060无线电动拖把擦扫拖地神器全自动一体机家用智能】https://m.tb.cn/h.eGtzxAK?sm=b84dd5 點£擊☆鏈﹏接,再选择瀏覽嘂..咑№亓;或復zんíゞ这句话$55ifYFrpkKB$后咑閞(emoji)淘灬寳(emoji)

伯爵府

S_family 發表於 19-11-11 15:04
淨係去左天貓超市幫99買洗衣液果d....

但送來香港會唔會運費好貴

公爵府

KamMui 發表於 19-11-13 18:31
但送來香港會唔會運費好貴

唉。。。佢明明寫$0包郵,點知原來係指定產品先係,但我都買夠$249 可以免運費(10kg以內)
我分左兩張單,另一張多左0.5kg, 收左$6人仔運費,但佢有雙11有coupon, 滿299減60,咁果$6我豪俾佢唔想煩
btw, 佢係送上屋企唔洗收$20 ga

子爵府

回覆樓主:

果日太混亂,乜都冇買到

首頁

尾頁

跳至