自由講場

跳至

首頁
56789...12

尾頁

子爵府

除左靚仔,之前有睇過佢專訪
佢好謙虛同孝順,性格好好
雖然唔知真定假,但對佢都好有好感

水晶宮

newme 發表於 23-1-10 07:14
因為在香港,王嘉爾唔受歡迎,啲 C9 覺得姜 B 、鏡仔靚仔過 ,有型過,唱得跳得好過,有料過Jackson

:igi ...

有得比較發現要有幾bad taste先會揀鏡做偶像, 可能都受眼界所限

大宅

老翻太太 發表於 23-1-9 22:46
剛剛碌fb由一個泰國人post出來的一段片,Jackson 在泰國出席一個活動,期間唔知係工作人員定粉絲甩咗隻鞋, ...

好識做人

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

幾識講野..

子爵府

回覆 老翻太太 的帖子

好欣賞佢

男爵府

Babypink髮飾 發表於 23-1-11 20:30
睇下事實真相啦

咁就合理好多,因為如果fans 用韓文打招呼,而佢係韓國出道,用返韓文打招呼係正常,但用英文話自己係Chinese 就怪d,不過如果fans係歐洲人,而佢又講笑回應,其實係好少事,回應亦十分正常自然,當時傳媒係要搞分化,王好慘
但唔同意上面jm要用鏡比較,鏡都有高質成員,你可以唔鍾意,但話人哋fans其實同話王嘅人一樣,無故搞分化

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

cbeyond 發表於 23-1-10 08:24
錯, 係乜都唔識, 扮潮怕俾人覺得out的C9,先會咁講

係!最慘佢哋仲要覺得自己好聰明先最難頂!仲要成日喺社交媒體叫人用吓腦,但明明自己先最無腦,好多基本嘢都唔知又唔識。我就識一個好似因為無咗網上黃媒就唔睇新聞咁,連d基本睇吓新聞就知嘅國際大事都唔知,靠仔女睇新聞話佢知,而佢就因為咁而覺得自己仔女叻到人中龍咁,成日放上社交媒體曬佢哋幾咁有時事觸覺,真係睇完都替佢覺得尷尬

佢哋咁鍾意嗰隻綠色「井底蛙」真係唔係無原因的

水晶宮

bu-b 發表於 23-1-12 11:41
係!最慘佢哋仲要覺得自己好聰明先最難頂!仲要成日喺社交媒體叫人用吓腦,但明明自己先最無腦,好多基本 ...

我識果d有色人士明明從來唔睇新聞,淨係吃喝玩樂享受人生養寵物都唔養父母,2019突然一日睇完毒媒wts話自己好了解政治,要出來抗爭,仲著埋自由西件T,真係笑死人

大宅

HaHa肥肥 發表於 23-1-10 00:29
Jackson (emoji)(emoji)
佢回應Do 姐條片,‘我而家唔夠新鮮’ 比佢笑死 (emoji)(emoji)
...

didi 姐啲口味都好參差吓喎

大宅

HAPPYBOBB 發表於 23-1-10 10:10
嗰12個不值得一提

唔同級數喎

大宅

dabbycheung 發表於 23-1-10 12:11
Jackson 今年有巡迴演唱會,但無香港

剛做完新加坡,所以tvb轉程飛去做訪問

大宅

回覆樓主:

我鍾意佢,跳舞好睇

男爵府

nancy29 發表於 23-1-12 10:54
咁就合理好多,因為如果fans 用韓文打招呼,而佢係韓國出道,用返韓文打招呼係正常,但用英文話自己係Chin ...

當時香港媒體直頭打蛇隨棍上啦其實好多新聞都歪曲晒 例如當時啲報導笑佢Chinaman咁呢句其實只係佢其中一首歌入面嘅一句歌詞,意思唔係直譯囉,歌詞係咁「Call me China man Team Wang made it Jackson Brand 」其實歌詞意思係:不管你們怎樣嘲笑,Team Wang 都可以靠自己打出名號!另外披國旗張相完全扭曲事實,張相背景係2019年7月Got7係智利嘅演唱會,當時粉絲俾好多世界國旗佢哋,咁佢一定係拎中國國旗啦!完全係同當時報道出嚟嘅野係兩回事囉!

伯爵府

uglytwins 發表於 23-1-10 00:15
原來有件咁嘅事⋯⋯真係好型

Jackson 尋日仲型,佢響London 開演唱會,大鬧外國媒體,替中國人出氣,真係愛死佢!
attach1/tmp/phpLjr7B9

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

timtong 發表於 23-1-10 00:31
嘉嘉係我第二愛,第一係深深
2 個都係暖寶寶,人品、禮貌、溫柔同向善既性格藏在骨子裡
...

(首先自認石器出土文物),睇妳哋讚到咁,王爾嘉我真係未聽過個名,個樣無印象,唱歌定拍戲架? 咁英文名究竟係Jackson 定 Team 呀? 深深又係乜水? 男定女?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

Jackson在倫敦concert講呢番說話,太感動了,抵你有咁多粉絲
attach1/tmp/php1IFP2I
attach2/tmp/phpMJAYYW

水晶宮

2024年龍年勳章

老翻太太 發表於 23-1-13 13:48
Jackson在倫敦concert講呢番說話,太感動了,抵你有咁多粉絲

我唔係佢粉絲,但佢呢個舉動我好敬佩。
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

Babypink髮飾 發表於 23-1-12 13:14
當時香港媒體直頭打蛇隨棍上啦其實好多新聞都歪曲晒 例如當時啲報導笑佢Chinaman咁:no ...

所以佢今次鬧爆傳媒
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

dabbycheung 發表於 23-1-13 12:37
Jackson 尋日仲型,佢響London 開演唱會,大鬧外國媒體,替中國人出氣,真係愛死佢!

...

超型

男爵府

Giant 發表於 23-1-13 12:44
(首先自認石器出土文物),睇妳哋讚到咁,王爾嘉我真係未聽過個名,個樣無印象,唱歌定拍戲架? 咁英文名究 ...

其實你無認識好難咁簡單介紹俾你知

王嘉爾,英文名叫jackson wang
本身劍擊運動員
Team Wang 佢自己創立既團隊

周深,Charlie Zhou, 國內人
佢大學主修男高音,多種唱法佢都可以駕馭

佢地都有名有姓,唔係叫阿水,你可以喺各大網上平台追蹤下佢地,download 下佢地啲歌聽聽

首頁
56789...12

尾頁

跳至