美容扮靚

跳至

首頁
56789...36

尾頁

複式洋房

回覆 AFamily 的帖子

說明書講眼球同眼皮上唔用得,咁眼袋即係用得!

別墅

topfish 發表於 12-6-28 18:19
邊度買?幾$

最後我都係慳BUDGET去左Yxhoo買水貨包courier fee~我中午落order~下晝就courier送左上黎我公司了~極速~尋晚試用左~so far no problem~可能我尋日用既mask係美白mask做step 4~保濕程度無我想像中咁強勁~下次試下full保濕mask睇下有無改善先~~~

AFamily    發表於 12-6-29 10:45

別墅

想請問下jm們~你地有無覺得每個step得5 mins好似唔多夠?
我尋晚試過~如果我慢慢用曬響成塊面+頸~有d位都未用到就已經times up了~
唔通我塊面大頸又長?!...

洋房

allai 的帖子

can u pm me the detail? i want to buy too thx

洋房

Quote:topfish+發表於+12-6-28+18:19+邊

原帖由 allai 於 12-06-29 發表
can u pm me the detail? i want to buy too.

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

小吱喳文迪 發表於 12-6-29 02:47
回覆 AFamily 的帖子

說明書講眼球同眼皮上唔用得,咁眼袋即係用得!

我避開左呀, 因為我眼有少少紋, 我怕拉一拉個紋仲明顯/多左, 同埋我8100 無冷卻功能, 都無得收眼袋

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

allai 發表於 12-6-29 09:58
想請問下jm們~你地有無覺得每個step得5 mins好似唔多夠?
我尋晚試過~如果我慢慢用曬響成塊面+頸~有d位都未 ...

導入我反而有時未夠5 mins 就停, 因為有時好似好乾, 有時又覺得"look"左好多次, 塊面都仲濕, 又"look"過, 唔知係咪我動作太快呢?!

複式洋房

我擒日放工差d就走去東x買, 上網查電話話有貨, 但要$1750仲話未做過年$1695:;pppp:, 唔開心即刻無動力去.

侯爵府

KooEE 發表於 12-6-29 10:27
我擒日放工差d就走去東x買, 上網查電話話有貨, 但要$1750仲話未做過年$1695, 唔開心即刻無動力去. ...
WOW ! want to buy today

伯爵府

熱血勳章

請問買之前試機, 要點試先知正常呀

別墅

zoe_ar 發表於 12-6-29 10:20
can u pm me the detail? i want to buy too.
我頭先幫你打去問過我尋日買果間無貨喇~佢話得返N1000有貨~
不過我幫你搵左2間價錢相約的~PM左比你~你可以同個賣家聯絡下~

伯爵府

熱血勳章

我都係決定去買行貨, 今日收工去, 希望買到啦

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

https://www.facebook.com/#!/c.demonstration

我之前見有JM post 呢個網,上星期都買了,我買了N810 ,都係$1180

本身都諗緊買N1000好不好,因不是貴好多,個機又新款,我個人好喜歡用新嘢

(因為無理由有新款會買舊款,好似好OUT)

不過,

1. 我本身皮膚好dry

2.我不太需要化妝,但我毛孔又大 (N1000話對化妝好,因為毛孔收細易上粉)

經過思考後,因為我喜歡N810 STEP 4可以用mask 做可以吸收多D

而我自己又諗,我好怕冷,在11、12月時,我仲找舊冷東西貼面會好凍。

所以買了N810

step 1 :我係用紅水

step 2: 用 Dr Wu 化妝水加精華 ,step 3: effusais 果支導入液

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

效果方面

其實當初連續用了3日,我覺得效果幾好

首先,我係有鼻敏感,個鼻成日會因為我揉,整到好DRY,但個鼻自己出油想阻止太乾,最後個結局係,我個鼻好多粉刺,我做美容時,個姐姐都話,你個鼻真係好"吉" 手

做了3日時,係KEEP 到平滑,雖然都好似有一點點毛孔見到,但係已好好。

另外面上比較乾的地方都有改善

不過話說第4日,我好夜收工,最到家都成12點,好懶無用

之後就打回原形,又要來過

子爵府

我想問有JM 用菜瓜水? 是否廣X源果種(台灣)

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

KooEE 發表於 12-6-28 10:43
買唔買水貨好呀, 我擒晚去沙田蘇x同百老x都無貨. 水貨又咁多問題, 大拿千幾蚊架! ...

I using 水貨 bought from Japan....Ok wor~

別墅

jacobkit 發表於 12-6-29 12:46
https://www.facebook.com/#!/c.demonstration

我之前見有JM post 呢個網,上星期都買了,我買了N810 ,都 ...
我都係皮膚好乾+有D位置毛孔大~最後覺得保濕對我黎講緊要D~所以買左N810~不過買左之後一直覺得自己部機好似少左D功能咁~
尋日上BxxCrazy見到有部JxpanGals既毛孔細緻美容器~
+5℃紅外溫熱功能同埋-10℃瞬間冷卻功能~都只係$550~
唔知好無買~
有無JM用過?

別墅

step 1: 紅水
step 2: neutrogena hydro boost clear lotion
step 3: aloe gel: buy from Wing On Dept Store, Made in Australia. Which is very good and feeling very soothing soft skin
step 4: paper mask

子爵府

買左部機, 未有得拎, 期待ing~

別墅

"用左兩個星期最喜歡佢個導出"
agree, i use 8100 also!

首頁
56789...36

尾頁

跳至