心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 一齊來---芙心自問!!

梗禾要執一執屋,唔巧梗亂先,哈哈~~禾有兩個識中響樹喎

珊瑚宮

禾已經攪掂啦,衫都換咗啦,旦多一陣禾就可以出去啦
[quote]
WINNIEYIP 寫道:
乜d細路唔械巧中意七佳咩 [quote]

公爵府

但禾想化禾有開瓶氣,但禾唔識開紅酒wor,禾落佳買定啤酒,禾旦你電話喇

侯爵府

巧呀, 你去99樹拎酒要幾耐呀???

禾諗禾6點幾收工啦!
唔洗~~禾去買定巧,費是啤酒唔凍巧男忍架~~

你搭mtr響上煩等禾落雷接你

侯爵府

化....禾都唔係巧識開紅酒, 開到但可能灰"呢咁hea"囉, 不過唔怕啦, 到時禾地先格手格腳開囉!!!
但禾想化禾有開瓶氣,但禾唔識開紅酒wor,禾落佳買定啤酒,禾旦你電話喇

公爵府

10分中來回,e+去令埋番雷架喇~~順便買野食

侯爵府

你有野可以隨時打俾禾都得
10分中來回,e+去令埋番雷架喇~~順便買野食

水晶宮

[size=x-large]469...到 !
elf 寫道:
update version!

大家記得自己number啦!

no.1 Jay媽
no.2 飛比
no.3 Quincy121hk
no.4 tabobb(大口仔)
no.5 小小靖
no.6 Vickee
no.7 LuLuJoJo
no.8 臭吉媽咪
no.9 美勞
no.10 ringoivy
no.11 smallfish123
no.12 3G
no.13 靜藍媽媽
no.14 WINNIEYIP

no.469 男人四十
些些各位支持!
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

[size=small]係咪劈酒唔預我先..
elf 寫道:
化....禾都唔係巧識開紅酒, 開到但可能灰"呢咁hea"囉, 不過唔怕啦, 到時禾地先格手格腳開囉!!![quote]
[/quote]

公爵府

禾買完番雷la,熱c禾,禾拎左3支紅酒,應該夠你忍卦 因為禾麻麻地紅酒,禾忍啤酒 禾是單買左d特價罐裝啤酒16罐,一次過響凍肉鋪買嘛 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

芙妹,禾買左麥樂雞/戴子/一寸寸d雞柳 & 登登登登吉凍 包片(巧巧味架)你差不多雷禾就溶定或只定小小,呀~~介有琴日c6買左牛柳粒天

巧野~~禾去醃定d野先

侯爵府

乖啦!!!
男人四十 寫道:
[size=x-large]469...到 ![quote]
elf 寫道:
update version!

大家記得自己number啦!

no.1 Jay媽
no.2 飛比
no.3 Quincy121hk
no.4 tabobb(大口仔)
no.5 小小靖
no.6 Vickee
no.7 LuLuJoJo
no.8 臭吉媽咪
no.9 美勞
no.10 ringoivy
no.11 smallfish123
no.12 3G
no.13 靜藍媽媽
no.14 WINNIEYIP

no.469 男人四十
些些各位支持!
[/quote]

水晶宮

[size=small]咁乖有冇獎先..
[quote]
elf 寫道:
乖啦!!![quote]
男人四十 寫道:
[size=x-large]469...到 ![quote]

侯爵府

化.........winnie, 真係多謝你呀!!!

禾都係麻麻地紅酒, 不過禾諗禾都劈到一支呱.....

禾已經響哂囉古化禾有事要6點幾閃人, 佢地而家助野巧左巧多...呢招果然電呀!!!
禾買完番雷la,熱c禾,禾拎左3支紅酒,應該夠你忍卦 因為禾麻麻地紅酒,禾忍啤酒 禾是單買左d特價罐裝啤酒16罐,一次過響凍肉鋪買嘛 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

芙妹,禾買左麥樂雞/戴子/一寸寸d雞柳 & 登登登登吉凍 包片(巧巧味架)你差不多雷禾就溶定或只定小小,呀~~介有琴日c6買左牛柳粒天

巧野~~禾去醃定d野先

侯爵府

禾紅winnie劈酒, 你雷唔雷呀??? 不過要七上環wor!!!
男人四十 寫道:
[size=small]咁乖有冇獎先..

公爵府

希望啤酒雪得切喇~~咁咪仲抵反tim呀 禾刀要沖涼先la

侯爵府

希望啤酒雪得切喇~~咁咪仲抵反tim呀 禾刀要沖涼先la
巧呀! 禾一陣打俾你!

侯爵府

禾閃去紅阿head交帶下d野先..旦陣再雷!

公爵府

芙妹,你去到中煩/金鐘轉車先打俾禾叫禾落雷接你刀未遲,如果你到左你響上環得一個七口咋,你見到7-11(mtr裡面)係個樹等禾就ok喇 [quote]

侯爵府

好呀, 禾一陣打俾你啦!! 真械麻煩你啦!!
芙妹,你去到中煩/金鐘轉車先打俾禾叫禾落雷接你刀未遲,如果你到左你響上環得一個七口咋,你見到7-11(mtr裡面)係個樹等禾就ok喇 [quote]

水晶宮

[size=small]遠遠我都去架..幾點先..我冇咁早個喎..我係夜遊神..
[quote]
elf 寫道:
禾紅winnie劈酒, 你雷唔雷呀??? 不過要七上環wor!!![quote]

首頁

尾頁

跳至