自由講場

跳至

首頁
56789...13

尾頁

珍珠宮

Re: 有冇BB明天去試鏡呢~~~~

anita_mon 寫道:
我約左星期六既三點鐘

欣澄mani 呢?
[img[img]

男爵府

manfatcentre,

thanks~~希望你唔好介意,因為我真係好擔心~~

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都唔明點解搵唔番個topic, 我仲以為我睇漏添...

?-(

珍珠宮

饅頭媽媽(町) 寫道:
如果真係真 就梗係去試下啦
你地如果係上去之前問清楚邊間公司先 CHECK清楚上去就唔驚啦 ~~ 上到去最緊要小心D保護自己個BB就OK喇~始終個POST唔係由BK出 所以都要小心好D~~

小町,
仲未 ar

thks

[img[img]

伯爵府

因無俾$ bk,bk 會delete 個topic, 以前casting 既topic 置頂, 因為 pay 了$, 明未?

szebb 寫道:
[quote]
欣澄媽媽 寫道:
[quote]
manfatcentre 寫道:
happybaby
sorry,,煩到你.

各位
我上次的經曆不再post 了, bk block 了我topic, 而對方都成日上bk

但今次惠氏找bb 是真的,你們放心上去la

你點知係真架?? [/quote]

其實最奇怪係 why ng

珍珠宮

我都唔明點解搵唔番個topic, 我仲以為我睇漏添...

?-(

anita,

me do 找到成20页,
真係唔见左,
會ng會比大臣delete 左?
[img[img]

伯爵府

its ok. i understand

欣澄媽媽 寫道:
manfatcentre,

thanks~~希望你唔好介意,因為我真係好擔心~~

男爵府

好媽媽勳章

準備訓喇~~
你個囝囝幾時試鏡呀??
我個囡揀唔中 太樣衰
szebb 寫道:
[quote]
饅頭媽媽(町) 寫道:
你地如果係上去之前問清楚邊間公司先 CHECK清楚上去就唔驚啦 ~~ 上到去最緊要小心D保護自己個BB就OK喇~始終個POST唔係由BK出 所以都要小心好D~~

小町,
仲未 ar

thks [/quote]

珍珠宮

因無俾$ bk,bk 會delete 個topic, 以前casting 既topic 置頂, 因為 pay 了$, 明未?

[quote]
szebb 寫道:
[quote]
欣澄媽媽 寫道:
[quote]
happybaby
sorry,,煩到你.

各位
我上次的經曆不再post 了, bk block 了我topic, 而對方都成日上bk

但今次惠氏找bb 是真的,你們放心上去la

你點知係真架?? [/quote]

其實最奇怪係 why ng
[img[img]

男爵府

szebb 寫道:
[quote]
我約左星期六既三點鐘

欣澄mani 呢?[/quote]

其實佢打過4次比我,但係我就無聽,之後再打返去就話係廣告公司,佢話唔知邊個打過比我,叫我再等下添,之後咪知道b仔媽咪都有份,咪問下佢囉,咁我地想一齊上去,但係我收到既電話係28xxxxx,佢收到既係27xxxxxx,所以咪上黎開topic囉~~睇下你地各位媽咪收到既係咩電話no.囉~~

珍珠宮

饅頭媽媽(町) 寫道:
準備訓喇~~
你個囝囝幾時試鏡呀??
我個囡揀唔中 太樣衰 [quote]
szebb 寫道:
[quote]
饅頭媽媽(町) 寫道:

小町,
仲未 ar

thks [/quote][/quote]

小町,
明天1830
u 可能未收到电話呢!
[img[img]

男爵府

咁大臣都幾快手喎.... (平時又唔見佢咁快出手喎)

男爵府

好媽媽勳章

szebb 寫道:

小町,
明天1830
u 可能未收到电話呢!

應該唔會啦~~我同欣澄媽咪差唔多時間EMAIL出去咋嘛HAHA~~ 我訓喇~~~早抖喇各位 祝大家好運做星媽~

珍珠宮

欣澄媽媽 寫道:
[quote]
szebb 寫道:
[quote]
我約左星期六既三點鐘

欣澄mani 呢?[/quote]

其實佢打過4次比我,但係我就無聽,之後再打返去就話係廣告公司,佢話唔知邊個打過比我,叫我再等下添,之後咪知道b仔媽咪都有份,咪問下佢囉,咁我地想一齊上去,但係我收到既電話係28xxxxx,佢收到既係27xxxxxx,所以咪上黎開topic囉~~睇下你地各位媽咪收到既係咩電話no.囉~~ [/quote]

其實电話ng係?題ga,
大間ga 都會有幾ケ电話号碼,\
至緊耍係大家都係同1地址
[img[img]

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我唸我都會試下既, 不過會叫老公陪埋我去..

同埋聽完之前果位俾扼既媽咪的遭遇後, 我估果d扼人既廣告公司係想"tum" d媽咪去俾錢買番佢地小朋友既相, 所以如果我地堅持唔俾錢, 應該冇事呱... 同埋我唸最好到時自己唔好同埋bb一齊影, 費事到時自己上埋鏡, 唔要番d相又唔知人點處置d相, 又或者周圍登

珍珠宮

饅頭媽媽(町) 寫道:
[quote]
szebb 寫道:

小町,
明天1830
u 可能未收到电話呢!

應該唔會啦~~我同欣澄媽咪差唔多時間EMAIL出去咋嘛HAHA~~ 我訓喇~~~早抖喇各位 祝大家好運做星媽~ [/quote]

[img[img]

伯爵府

放心la....只要唔會叫你地買返d 相, 俾試鏡$等就ok 了

GOODLUCK to all

珍珠宮

欣澄媽媽 寫道:

ng算 5 ga la,
應該有好多 mani do send 左 photo 比佢。
[img[img]

珍珠宮

放心la....只要唔會叫你地買返d 相, 俾試鏡$等就ok 了

GOODLUCK to all

me 怕映完 sin 叫
but 叫左老公陪去。mo甘
[img[img]

男爵府

szebb 寫道:
[quote]
欣澄媽媽 寫道:

ng算 5 ga la,
應該有好多 mani do send 左 photo 比佢。[/quote]

咁又係.......
咁你去唔去呀?

首頁
56789...13

尾頁

跳至