影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ccdccl 發表於 22-8-20 14:36
係咪好胡鬧架?有冇love line?

唔胡鬧架
暫時未見loveline
呢排想睇輕鬆劇
太多燒腦劇

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

YuYuMother 發表於 22-8-20 11:22
又未至於好爛,普普通通囉……

其實呢個角色唔需要太好演技,剛剛好就夠,不過佢又真係欠缺左dd咁 ...

男主做on on地嘅表情好得,好可愛
但比較深層次的感情就表達唔到,對住女主有時的表情似唔耐煩咁

琥珀宮

andyan324 發表於 22-8-20 14:47
唔胡鬧架
暫時未見loveline
呢排想睇輕鬆劇

想睇愛情劇
等昇基

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 22-8-20 14:58
男主做on on地嘅表情好得,好可愛
但比較深層次的感情就表達唔到,對住女主有時的表情似唔耐煩咁:qu ...

可能/反而表達到幾愛都好,對住女主都會有無助孤獨感,好似我哋對仔女都會唔耐煩一樣

伯爵府

miu~miu 發表於 22-8-20 13:57
我好鐘意個貓貓論
兩母女個段戲, 真係一流, 兩個都做得好好, 唔會好似一般韓劇咁好激動, 又大哭又 ...

我都係覺得女主情緒過於飽滿,眼淚話嚟就嚟,唔似阿氏保加人設,韓國網民話女主一拍拖就選擇性自閉,過於正常不無道理

伯爵府

andyan324 發表於 22-8-20 11:34

佢上一套做男2都係做小奶狗個種角色

你哋睇劇好犀利,Run on任時完雖然俾男主矮細瘦弱,但氣勢同內心戲真係好過男主,呢套男主無男一氣場,存在感弱,只靠暖男人設

珍珠宮

syne403 發表於 22-8-20 15:39
你哋睇劇好犀利,Run on任時完雖然俾男主矮細瘦弱,但氣勢同內心戲真係好過男主,呢套男主無男一氣場,存 ...

run on 任時完係男主喎
個套有申小姐墊底
想差過佢都唔易

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

syne403 發表於 22-8-20 15:29
我都係覺得女主情緒過於飽滿,眼淚話嚟就嚟,唔似阿氏保加人設,韓國網民話女主一拍拖就選擇性自閉,過於 ...

無計啦, 做戲嘛, 亞氏保加其實同一般人一樣, 行路正常, 唔會擺成咁, 講野都唔會機關鎗咁, 反而係好小出聲, 一出聲就9唔搭8咁囉, 因為唔識睇眉頭眼額, 所以社交差, 佢係誇張左嘅
[img=500,400][/img]

伯爵府

miu~miu 發表於 22-8-20 16:11
無計啦, 做戲嘛, 亞氏保加其實同一般人一樣, 行路正常, 唔會擺成咁, 講野都唔會機關鎗咁, 反而係好小出聲, ...

睇嚟jm都了解阿氏保加特征,除咗社交差,仲缺乏同理心,女主兩場同阿媽對戲,似正常人般感情,可以設身處地為對方着想,應該係戲劇效果嚟

伯爵府

andyan324 發表於 22-8-20 16:03

run on 任時完係男主喎

我嘅意思係任時完真係有男主光環
申世景靚女,但演戲口碑聽講好差

珍珠宮

ccdccl 發表於 22-8-20 14:38
咁你大把貨可以睇
以前的劇比而家果啲好好多

首選必推秘密花園

珍珠宮

stagea 發表於 22-8-20 11:15
請教一下, 網漫是否只有黃VIU有?
好多廣告

你可以試吓韓劇tv app呀,我而家多數線上看都無廣告

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

stella816 發表於 22-8-20 17:32
你可以試吓韓劇tv app呀,我而家多數線上看都無廣告

之前有裝,但之後整電話後, 裝唔番

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

stella816 發表於 22-8-20 17:25
首選必推秘密花園

呢套睇左,玄彬好瘦

珍珠宮

咁你大把貨可以睇

但搞唔店d look
好小睇返舊劇

琥珀宮

咁你大把貨可以睇

咁就要昅下
呢個星期開始無野追啦

琥珀宮

andyan324 發表於 22-8-20 17:43
但搞唔店d look
好小睇返舊劇

好懷舊

琥珀宮

畀面勳章

syne403 發表於 22-8-20 15:39
你哋睇劇好犀利,Run on任時完雖然俾男主矮細瘦弱,但氣勢同內心戲真係好過男主,呢套男主無男一氣場,存 ...

呢套男一好少戲份咁

琥珀宮

畀面勳章

miu~miu 發表於 22-8-20 16:11
無計啦, 做戲嘛, 亞氏保加其實同一般人一樣, 行路正常, 唔會擺成咁, 講野都唔會機關鎗咁, 反而係好小出聲, ...

Asperger's 其實唔出聲未必知佢係,我見好多人嫁左生左仔先知老公係,因為同仔女symptoms 一樣

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

syne403 發表於 22-8-20 16:28
睇嚟jm都了解阿氏保加特征,除咗社交差,仲缺乏同理心,女主兩場同阿媽對戲,似正常人般感情,可以設身處 ...

因為我仔係亞氏仔, 所以有d 了解
[img=500,400][/img]

首頁

尾頁

跳至