親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 枝枝 的帖子

麻煩pm agent 資料!thx

大宅

回覆:枝枝 的帖子

枝枝,你好麻煩你pm yr agent to me, thx a lot

男爵府

回覆 枝枝 的帖子

PM埋比我呀唔該

大宅

甜姐兒 發表於 14-6-28 13:14
回覆 枝枝 的帖子

枝枝, 可否影來看看啊
Ok,你pm個email比我?

大宅

smallcatwan 發表於 14-6-28 22:01
枝枝!謝謝妳!我都找了妳個agent,她真係好有耐性,服務態度好,我都訂咗3人套票

...
唔洗客氣,好嘢齊分享!

大宅

回覆 枝枝 的帖子

我也有興趣,請pm我agent. Thanks!

侯爵府

回覆:珠海橫琴長隆酒店+海洋王國+大馬戲

剛於28-29号去左,海龜已变為海豚,伱地試下去永安問,18xx 大人,包晒入場卷,住园內酒店,—歺係海洋館入面。。。个人覚得几抵

侯爵府

回覆:珠海橫琴長隆酒店+海洋王國+大馬戲

補相

別墅

引用:剛於28-29号去左,海龜已变為海豚,伱地試

原帖由 himhim0502 於 14-06-30 發表
剛於28-29号去左,海龜已变為海豚,伱地試下去永安問,18xx 大人,包晒入場卷,住园內酒店,—歺係海洋館入 ...
下海龜不見了,已經是大海豚池?
仲想與朋友再9月去過tim.

複式洋房

可提供AGENT資料嗎? 我都想8月頭去. Thx

別墅

回覆 枝枝 的帖子

唔該 pm agent 資料給我!

大宅

himhim0502 發表於 14-6-30 11:38
剛於28-29号去左,海龜已变為海豚,伱地試下去永安問,18xx 大人,包晒入場卷,住园內酒店,—歺係海洋館入 ...
其實6月尾,7月頭去的價,邊間公司都抵好多呀!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:甜姐兒 發表於 14-6-25 19:28 剛剛AG

原帖由 枝枝 於 14-06-26 發表
提供酒店官網的資料給你參考,3人王國含早餐的價錢是人民幣2880,即大約港幣3580。現在你1280 X 3=$3840, ...
可提供AGENT資料給我嗎? 謝謝!

男爵府

好媽媽勳章

引用:今天經agent訂左八月廿幾號的橫琴酒店套票(

原帖由 枝枝 於 14-06-24 發表
今天經agent訂左八月廿幾號的橫琴酒店套票(酒店+馬戲+王國+水上樂園+早餐),我地兩大兩細共$5000,真係好貴 ...
可提供AGENT資料給我嗎? 謝謝!

複式洋房

可否比埋個agent電話我,thanks

複式洋房

引用:Quote:smallcatwan 發表於 14-6-28 22:01

原帖由 枝枝 於 14-06-29 發表
唔洗客氣,好嘢齊分享!
可否pm agent tel我,thanks

男爵府

回覆:sharonman 的帖子

想問如果歲半小朋友係咪唔岩玩水上樂園?比唔比入?因為8月頭想去,因為小朋友太細,怕好多野唔玩得,海洋王國係咪都係100cm以下唔入得?

大宅

OsansanO 發表於 14-7-6 15:28
想問如果歲半小朋友係咪唔岩玩水上樂園?比唔比入?因為8月頭想去,因為小朋友太細,怕好多野唔玩得,海洋王 ...
歲半小朋友可以跟大人玩水上樂園和海洋王國,而且不用收費。當然因為細,就只係浸下水,睇下動物咁囉!

大宅

回覆 OsansanO 的帖子

我都去完返來嗱~報告少少!
日期:29-30/6/2014

交通 : 港澳碼頭往氹仔 1小時10分
氹仔往橫琴酒店(現在有專車由氹仔碼頭去酒店,去程每位HK$25,回程RMB$20,逢25分開車,我計過搭香港30分的船應剛好meet到佢班車),去程時有個家庭小朋友回鄉咭過期,所以多等了15分鐘,回程$30分鍾攪掂.各位媽媽帶小朋友出遊,記得CHECK下D證件有無過期先.

酒店:
房間OK,免費UPGRADE去CONER SUITE.正!
服務麻麻,十問九不知,CHECK-IN排隊排了1小時,所以建議如見到多人排,去餐廳食嘢先,CHECK-OUT快,無DEPOSIT交咭即走.雖然係咪,但都係建議住去間酒店.
水上樂園連室外泳池,住客入場$100,即係唔去水上樂園去泳池都要收錢,我覺得這非常不合理,5星酒店唔係應該有泳池設施免費提供的嗎,間房收費都唔平架.
水上樂園係室內的有冷氣,水好凍,唔大,同番禺比差好遠,如為這個唔好值得去.

海洋王國:
3個表演,分別為海獅,白鯨及海豚,各20分鐘,OK好睇.(每天兩場)
2個大型機動遊戲,我無玩,但睇落幾好玩.
都值得去,但唔好係假日及夏天去,超熱,但有D館有超強冷氣.
我30號入園無咩人,唔駛排,有酒店住客快線.
如亨有2天入園的,建議一天集中睇表演,一天參觀展館+機動遊戲.

首頁

尾頁

跳至