親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 18-6-28 21:41

係呀,幾乎每日或隔一兩日就有9折,早一星期有88折,買完e ...

hi 請問你知唔知kkday個promotion code? thx

男爵府

BK Milk勳章

taifat 發表於 18-7-1 16:50
請問package有無講可以揀邊d counter 食物?見佢只係寫selected outlets
有無限幾耐要用完?
你有無填bill ...

我未訂呀

曾經email 問過,可以去以下counter

Warner Bros. Movie World - Meals - Gotham City Cafe, Main St Deli, Village Bean and Wild Wet Roadhouse (seasonal)
for snack items - Newspaper Stand, Ben & Jerry's, Sweet Treats and Santa Fe (seasonal)

Sea World - Meals - Lakeside, Fresh Focus, Plaza Food Court
for snack items - Top terrace ice cream parlour, Sweet Treats, Plaza Ice Cream parlour, Castaway Bay (seasonal)

Wet'n'Wild - Meals - Bombora, Village Bean
for snack items - Twisted soft serve, Tropical Treats, Streets Scoop Station (seasonal)

有效期12個月

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cowboybaby 發表於 18-7-1 17:05
hi 請問你知唔知kkday個promotion code? thx

kkday唔係經常有,klook就有code

男爵府

kmpurin 發表於 18-7-1 17:56
我未訂呀

曾經email 問過,可以去以下counter

thank you

大宅

好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 18-7-1 18:00
kkday唔係經常有,klook就有code

咁你可否俾klook個code我? (以備不時之需) 其實依d code怎樣得知呢?thx so much!

別墅

回覆 suetyeezoie 的帖子

可以告知是邊間嗎?

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-30 13:30
或者好似我咁,唔想用paypal就搵白金秘書幫手

謝謝您!請問您在哪租車?有介紹嗎?感激!

大宅

女皇駕到 發表於 18-6-30 12:10

你要email佢留位,再問佢攞paypal account俾錢, 之後sent ...

謝謝您,您在哪租車?有介紹嗎?感激!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

3KIDSMAMMY 發表於 18-7-2 13:09
謝謝您!請問您在哪租車?有介紹嗎?感激!

墨爾本在apex租了4日,A$180

男爵府

3KIDSMAMMY 發表於 18-7-2 13:11
謝謝您,您在哪租車?有介紹嗎?感激!

我租alpha既Nissen SUV,Gold Coast 5日HK2100,Melbourne 10日HK3500,以上價錢已包全保。

民房

我想問哪裡訂海豚島平宜? 想餵海豚, Thanks~

大宅

回覆 女皇駕到 的帖子

請問你黃金海岸租車是經官網租嗎?買全保是網上一併買還是取車時才買?租車真糸好頭痛,特別係保險方面,老公又唔得閒理,我最唔叻呢d><好怕買錯

男爵府

SCA 發表於 18-7-6 00:03
回覆 女皇駕到 的帖子

請問你黃金海岸租車是經官網租嗎?買全保是網上一併買還是取車時才買?租車真糸好頭 ...

我經rentalcars.com租(租車格價agent) ,訂車時揀埋全保,跟手網上俾埋錢。

珍珠宮

女皇駕到 發表於 18-7-6 17:41
我經rentalcars.com租(租車格價agent) ,訂車時揀埋全保,跟手網上俾埋錢。

全保係租車公司的保險定rentalcars的保險?

今日訂左hertz, 但其實想訂apex多d

男爵府

Lqueenie 發表於 18-7-6 17:44

應該係車公司,因我check過唔同公司,價錢不同。

男爵府

Lqueenie 發表於 18-7-6 17:44

我都係今日訂Hertz, c6話抵過rentalcars

男爵府

SCA 發表於 18-7-6 00:03
回覆 女皇駕到 的帖子

請問你黃金海岸租車是經官網租嗎?買全保是網上一併買還是取車時才買?租車真糸好頭 ...

我喺Hertz租,老公話買左自付額係零既全保

同意租車真係好煩,D保險睇到頭都痛

珍珠宮

taifat 發表於 18-7-6 22:09

咁岩呀!不過佢的保險好貴,每日要A$42,用左code保險就要另計

好多agent的保險都係同佢地買,並唔係直接跟租車公司,我見租租車或ctrip幾平

珍珠宮

女皇駕到 發表於 18-7-6 18:25
應該係車公司,因我check過唔同公司,價錢不同。

我理解似係agent的保險

珍珠宮

taifat 發表於 18-7-6 22:09

我今早打左去改package, 本身用asia mile85折,點知加埋保險只比package平A$2, 結果sales幫我改第二個package, 共平左A$33

首頁

尾頁

跳至