自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

alicemic 發表於 22-3-31 10:14
只能夠話每個人嘅道德底線唔同, 開玩笑都應該有個譜, Jane Smith個光頭唔係因為fashion, 係因為有病所致 ...

唔好誇大啦,鬼剃頭只是皮膚病並非絕症。不敢見血的,不要做醫生,
不能接受評頭品足的,不要做藝人。更加不要參加呢類場合。

大宅

mintcream 發表於 22-3-31 10:31
佢最奇怪就拉左咩女權嚟講,乜will smith係女人咩?明明係男人打男人事件,佢老婆個位置係親人,will係為 ...

will smith 是觀音兵?不過都玩完啦。今後就直落啦。

大宅

FeiLong 發表於 22-3-31 13:25
唔好誇大啦,鬼剃頭只是皮膚病並非絕症。不敢見血的,不要做醫生,
不能接受評頭品足的,不要做藝人。更加 ...

佢係免疫系統病,唔係鬼剃頭,身體自己攻擊自己,甩頭髮體毛眉毛,再差落去,到器官内臟.....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

FeiLong 發表於 22-3-31 13:25
不能接受評頭品足的,不要做藝人。更加 ...

哦!原來係你嘅角度唔係絕症就應該比人取笑! 就算做藝人都唔應該比人用病情取笑啦下化! 不過都清楚明白晒閣下嘅人品,okay!

大宅

FeiLong 發表於 22-3-31 13:27
will smith 是觀音兵?不過都玩完啦。今後就直落啦。

觀咩音兵?佢兩夫婦婚前協定左咩“開放式關係”即係兩個都唔介意對方亂嚟,兩夫婦都有出軌,但同時又相當恩愛 ......即係個老婆又接受老公出軌,老公又接受老婆出軌.......

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

我覺得 兩件事 唔關係唔沖突

反而大家要正面 討論

咩野先可以拎出來當笑話講

複式洋房

EQ太低啦

首頁

尾頁

跳至