夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

richy 發表於 18-3-9 23:12
真係好憎死8,當我透明,夜嘛嘛call c6

其實係你老公批准佢甘做,你味用佢手機幫佢答囉。
話你係佢老婆,請佢唔好再勾引你老公,
你都唔想有日你既對話cap圖係行內流傳。

大宅

回覆樓主

你老公咁嘅態度
就算擺脫到呢個女人
他日都會有其他女人
問題根源係你老公

子爵府

回覆樓主:

小三好靚既咩?
定好有米所以吾拒絕佢

大宅

kimberlybaby 發表於 18-3-23 21:31
小三好靚既咩?
定好有米所以吾拒絕佢

工作上幫c6好多,我覺得唔靚但唔知c6點唸,有時出軌是找就手和送上門

大宅

深藍色 發表於 18-3-20 16:43
其實係你老公批准佢甘做,你味用佢手機幫佢答囉。
話你係佢老婆,請佢唔好再勾引你老公,
你都唔想有日你 ...

如果咁做c6一定好嬲話我搞小動作,因為c6話對佢冇野

大宅

Ballz 發表於 18-3-9 23:32
樓主加油,睇晒你d 信息,同明白你既辛苦,我都試過有一段咁既日子,雖然果個只係男朋友,但都拍左成6年, ...
多謝您!現在c6其實喺唔敢得罪c8因為佢工作上真的幫佢好多。但c8攻勢會否令c6心軟我唔知。c8而家越來越過分因為佢知自己在c6身上有價值,佢成日send kiss 比c6又話c6喺佢最愛的男人。深愛他。c6一直冇回覆佢依D問題。但現實返到公司我真不知道他們的相處是怎樣。我們也因為c6唔直接拒絕c8,嘈過無數次。現在好似走入了困局一樣

大宅

回覆 richy 的帖子

你夠膽嘅話, 認真問你先生一次, 佢係咪真係同個女人無嘢,係嘅話你就用你先生電話 (喺見到佢早啲出kiss公仔嘅時候 或者話好愛佢嘅時候) 用先生手機覆佢, 話我唔希望我老婆唔高興, 請大家保持同事關係。如果佢已經同你先生有染,一定發難, 如果仲未有嘢, 即使佢話返畀你先生聽 ,你都可以理直氣壯咁答佢 ,乜呢個唔係你心裏面所想咩?
不過你要預計 ,你先生有機會同你分開, 你接受得到先好試, 上次有個女人姣 我老公,我老公話對佢冇意思,但 係我覺得如果你冇做過乜, 人哋點解會咁厚面皮 ?所以直接用我老公個電話, 問佢究竟我做咗啲乜?或者講咗啲乜?令你覺得我對你有意思 ....個女人係無言以對, 所以我先好肯定我老公 對個女人係冇做過任何承諾 或者親密關係 ……我個人最怕估估下

男爵府

回覆樓主:

樓主,終於睇晒留言,以男人角度睇,既然你老公話冇野,而你又冇證據(佢地好親密去街,甚至乎上床既話),你就真係要信佢,唔好再問佢,甚至乎爆佢,如果你成日問佢、煩佢,你就會親手推老公去條女度,咁就神仙都難救,因為你老公一比較,你就輸到冇影,你諗下,條女一定唔會煩佢、爆佢、問長問短,而你,係咪做齊晒呢啲野?如果你真係希望老公真心唔理條女,你要做既事,就係比條女對你老公更好,更知情識趣,男人最鍾意女人識做、唔會煩自己。
如果你真係好懷疑,你可試下跟蹤或搵私家偵探,睇下結果如何?

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

你每次見到條c8 d肉痲massage、kiss公仔、深愛你……你c6唔係無回應,只係del哂而已~

佢只del自己唔del條c8的,就係想話比你知:我無野架,我無回應架,條女鍾意我,我都阻止唔到,但我又唔得罪得佢喎 否則份工都無埋……

仲可以話已經手機任你睇,夠坦白喇,你仲想點??然後話你煩,話你咬住佢唔放……

即使到最後佢提出分開,佢一定會話係你逼佢作出呢個決定,係你唔信任佢,做夫妻都無意思……

好高招呀---【2隻9男女都係

翡翠宮

小manman 發表於 18-5-9 19:27
你每次見到條c8 d肉痲massage、kiss公仔、深愛你……你c6唔係無回應,只係del哂而已~

佢只del自己唔del條c ...

我傾向佢地有野多,如果無野唔會line成晚,唔會趁你唔係屋企傾成粒鐘電話,咁叫唔理佢

再講,如果只係條c8單方面,會咁厚面皮咁明目張膽,見完你仲line你老公話你好蒙~

蒙,蒙佢條命,蒙都好過佢cheap到前世無男人咁款,咁恨男人唔去做……,真浪費~

大宅

richy 發表於 17-8-30 00:19
回覆 soso1227 的帖子

昨天拿東西給c6,佢地食完飯出黎,c6介紹我比佢上司識,嗰女人我一眼就見到她,她好n ...
你老公點答佢?下次再有機會見到佢,咪再扮蒙D直接講:你就係成日係line話好鍾意我老公嗰位女士呀?睇下佢點反應囉!

大宅

kimmS 發表於 18-1-16 11:15
好唔掂喎, 個男人唔識拒絕好有問題
一般唔太心野男人出軌三部曲……不主動、不拒絕、不負責九成人喜歡被仰慕、崇拜、欣賞、讚許……
唔好以為男人好有要求,其實只要天時、地利、人和加就手同以為冇人知冇手尾就多數成事……
第三者條件唔需要太好,只要話唔 計較名份、唔係男人好討厭的人,有少少好感就更好啦!因為新鮮感係唔易抗拒……
一日未上床, 男人係唔覺得有問題, 你話佢佢會發爛渣, 覺得你唔信佢, 真係一旦出事之後, 佢未必咁易抽身, 亦都未必想抽身,最终 搞到一鑊泡!

民房

soso1227 發表於 17-8-7 23:08
先培養好你同C6感情,反正問唔到乜野,
就唔好問咁多,
同C6講笑咁話以前聽過一個case,
咁驚嚇?

水晶宮

richy 發表於 17-8-7 12:48
如題。剛與c6係番埋一齊,就遇到她。她常用line與c6聯絡。言談中說好想找一個像c6的男友。上星期公司船河, ...

如果有資產就拿多D先,我發覺男人越願意比佢有的野女人,個女人越唔驚個男人會走。

首頁

尾頁

跳至