自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

margeaux 發表於 21-10-16 13:02
有時我都想據理力爭,明明道理係我嗰邊都會俾人鬧。有次我話我係佢哋粉絲,就俾人話我冇資格評論
...

佢地既語言暴力係失去理智,好難同佢哋講道理,
之前都見過有jm好言相勸佢哋,結果係冇用

大宅

Mami_08 發表於 21-10-16 09:53
姜濤可以被形容到鬥雞眼歪嘴,
AL就話到人妖,
重有話八両金,真係唔知邊個佢哋眼中係八両金,真係眼中個個 ...
係咪以為保綺入左mirror
我有一次只係話靚唔靚仔好主觀,有人鍾意有人覺得唔靚。跟住即刻比某會員追擊,話唔靚仔係事實,覺得佢哋靚係錯嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

hello_sunshine 發表於 21-10-16 09:21
說出重點
仲話viu請好多打手反星夢
我見到好多打手反鏡仔多d

MIRROR嘅post唔會理講乜,第一時間衝入去踩咗先,可能內文都未睇

星夢嘅post有人講一句不是都唔得,有JM只係好閒講一句偏要咬住唔放,講到最後話你唔俾機會小朋友,佢哋何嘗無俾機會MIRROR?
雙重標準無敵呀!

大家成年人唔鍾意咪略過,有必要咁惡毒?

伯爵府

karenlyk 發表於 21-10-16 13:03
根本係政治上腦,乜都拉埋顏色講,仲要好多嘢加自己嘅想像力,以為講咗就係真嘅。由頭到尾佢哋都無了解過M ...

Exactly, 我今年年中受轉數碼廣播影響和女兒影響先開始睇ViuTV和Mirror ,認識得太遲,好好笑、正面、青春,可以將我對現時香港既環境不滿暫時放下,成16個仔,有紅有唔紅,有年紀漸大有D仲young,佢地心態都好好,好正面,各有talent。

男爵府

margeaux 發表於 21-10-16 13:07
我有一次只係話靚唔靚仔好主觀,有人鍾意有人覺得唔靚。跟住即刻比某會 ...

原來error mirror 未分得清就喪踩

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

margeaux 發表於 21-10-16 13:02
有時我都想據理力爭,明明道理係我嗰邊都會俾人鬧。有次我話我係佢哋粉絲,就俾人話我冇資格評論
...

我明呀,都費事同佢哋講,佢哋只信自己嘅幻想,對事實係無視。

就如姜住CWB,有某位不停話佢當時唔應該出現喺嗰度就當人哋係黑暴一份子,係咪太搞笑?仲有唔俾MIRROR戴黑口罩,但韓星可以,仲要話抄韓星……例子太多,不能盡錄。

鏡粉無去星夢俾意見都話我哋係打手,咁佢哋係咩?我真係有懷疑過佢哋係TBB請返嚟做打手打擊Mirror

公爵府

cassie0025 發表於 21-10-16 13:03
唔出聲唔代表認同佢地, 只係唔想同佢地一般見識而已

唔出聲費時罵戰
靠jm自行判斷
都開心識到啱傾jm

大宅

竟然今次一個post可以見到咁多鏡粉!

大宅

Mami_08 發表於 21-10-16 13:12
原來error mirror 未分得清就喪踩,
唔係點叫盲踩呢

珍珠宮

margeaux 發表於 21-10-16 13:16
今日真係好爽! 原來大家都屈左咁耐, 終於可以吐一吐口烏氣!

大宅

karenlyk 發表於 21-10-16 13:13

就如姜住CWB,有某位不停話佢當時唔應該出 ...
有是我覺得最離譜嘅係,任何嘢都可以攞佢哋嚟踩。譬如上次講投票靚仔明星排名,無啦啦都可以講mirror。成日踩佢哋去抬高自己觀點

MeLKaka    發表於 21-10-16 13:40

男爵府

margeaux 發表於 21-10-16 13:07
我有一次只係話靚唔靚仔好主觀,有人鍾意有人覺得唔靚。跟住即刻比某會 ...

我都有留意個留言,心諗連mirror同error都搞亂哂,就唔好亂comment, 根本係為踩而踩,理性d啦,唔該!

翡翠宮

margeaux 發表於 21-10-16 13:16

除咗鏡粉仲有好多理性嘅JM,感動

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

karenlyk 發表於 21-10-16 13:13

就如姜住CWB,有某位不停話佢當時唔應該出 ...

係囉,我無入過任個一個星夢post批評
呢到好多jm唔尊重人
自己唔鐘意就要狂踩話你咩bad taste, 妖粉
每個人都有自己鐘意既偶像,你唔鐘意未唔睇,日日上黎睇都見到鏡仔比人踩,我就覺得好別有用心
我好欣賞一班追夢既年青人,mirror要繼續加油

翡翠宮

margeaux 發表於 21-10-16 13:19
有是我覺得最離譜嘅係,任何嘢都可以攞佢哋嚟踩。譬如上次講投票靚仔明星排名,無啦啦都可以講mirror。成日 ...

已經好一段時間啦,明明唔關事都要提佢哋,你講嗰個post我有睇,如果無記錯就係第一個留言,我覺得好9唔搭8 就算嗰10個好幾個我都唔認同,但每人心中一把尺,咪尊重別人囉。

仲有星夢post必出一個回覆:佢只係啱啱出道,好過嗰啲出道3年嘅所謂歌手
。咁大個人都咁低能,話佢都唔好意思

翡翠宮

littlepigma 發表於 21-10-16 13:19
我都有留意個留言,心諗連mirror同error都搞亂哂,就唔好亂comment, 根本係為踩而踩,理性d啦,唔該!
...

193單嘢已經知好多人連MIRROR, ERROR都分唔清,只係為鬧而鬧,難為MIRROR食死貓

翡翠宮

cassie0025 發表於 21-10-16 13:18
今日真係好爽! 原來大家都屈左咁耐, 終於可以吐一吐口烏氣!

多謝堅持己見嘅Hater

子爵府

ilikethis2005 發表於 21-10-16 12:50
係度但度都癈事出聲,係呢個post咁正常先會留言。
都慣左日日都有鏡仔post係第一頁,個個都入去狂踩,出親 ...

我都係成日見周深post 才睇下誰,睇完唔鍾意就唔睇唔理吧。就係見到開周深post 的JM 又入去踩鏡,思維好恐怖。為人父母,真要有口德和尊重人吧。

珍珠宮

noel2010 發表於 21-10-16 13:28
我都係成日見周深post 才睇下誰,睇完唔鍾意就唔睇唔理吧。就係見到開周深post 的JM 又入去踩鏡,思維好恐 ...

佢地成日開周深GiGi 既post, 開頭都有入去睇下,但發覺唔係我杯茶之後都無入去睇,更加唔會浪費時間去留言。。。人生苦短呀,與其浪費時間係自己唔鍾意既事物上,點解唔去睇自己鍾意既野呢,鬧得多負能量上身人都老得快d

翡翠宮

Mami_08 發表於 21-10-16 12:19
剛睇到fb有貼文話大陸睇完調教mirror,好多人成為鏡粉

但上星期先出post話鏡顏值低,咁都可以做明星,你記得嗎?

如果有睇造星1和調教,見到佢哋最真嗰面,真係好易入坑,2年幾以來嘅蛻變和努力,為夢想而奮鬥,一班男仔打打鬧鬧,但互相扶持真係好撼動人心

首頁

尾頁

跳至