使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+carmen111+於+13-10-08+發表

原帖由 Smallraindrop 於 13-10-08 發表
5洗番工咁開心呀?
我正職量地,副業BK吹水員

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

夏樹 發表於 13-10-8 16:04
證明你真係好眼瞓,我話要付出嘅代價係食飽後去豬會勁肥喎,有咩咁吸引呢請問

...
我真係好眼瞓, 你你你就好, 食飽飽就可以去豬................我仲要開工

伯爵府

引用:Quote:夏樹+發表於+13-10-8+16:04+證明你真

原帖由 KWHeidi 於 13-10-08 發表
我真係好眼瞓, 你你你就好, 食飽飽就可以去豬................我仲要開工 ...
我都係講吓啫,真係豬咗又點回你呢況且,我仲要去洗碗......

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

夏樹 發表於 13-10-8 16:16
我都係講吓啫,真係豬咗又點回你呢況且,我仲要去洗碗......
噢..........SORRY, 搞到你無得去豬添.............

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 13-10-8 15:07
哩度變咗今日食乜嘢?
我今日煲咗青紅蘿蔔粟米黑豆湯

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lololala 發表於 13-10-8 16:21
我今日煲咗青紅蘿蔔粟米黑豆湯
我今日冇煲湯, 飲返噚晚天麻魚頭湯咋。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+Smallraindrop+於+13-10-08+

原帖由 carmen111 於 13-10-08 發表
我正職量地,副業BK吹水員
應該掉轉

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 13-10-8 16:23
我今日冇煲湯, 飲返噚晚天麻魚頭湯咋。
呢味我老公最LIKE,不過我永遠都唔會煲嘅

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lololala 發表於 13-10-8 16:31
呢味我老公最LIKE,不過我永遠都唔會煲嘅
點解? 幾好飲的。

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 13-10-8 16:34
點解? 幾好飲的。
煲起嗰隻味我覺得唔好聞呀

侯爵府

原來我而家身處"使用意見"

象牙宮

lololala 發表於 13-10-8 16:52
煲起嗰隻味我覺得唔好聞呀
OIC

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係啦2,我個「單雙非爭位 因果報應」公民黨,多謝晒~~~~~~」都比人封,我request班主幫我轉去"時事擂台",但"時事擂台"好似未見有~

我開左個post問"自由講場"其實可以講得D咩? 如果有"潛範圍" 既,你安呢個名,好易中伏架喎
我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

colinkan 發表於 13-10-8 14:25
回覆 Sallyb1a 的帖子

無搬呀! 封了就算, 只是留了句, 此話題應在時事擂台就了事, 我想回應都回不到:naugh ...
咪就係,你話我錯,應該放 "時事擂台",ok,係我唔岩。咁你呢度封左,麻煩高抬貴手,幫幫忙搬埋過去"時事擂台"丫,唔該丫~ 但又未見喎

假如只封不搬,咁同海蟹有咩分別?
我地黎囉Babe

侯爵府

colinkan 發表於 13-10-8 14:28
回覆 小小山 的帖子

版主無搬呀! 自己搬就可以
自己點搬?? 請指教
我地黎囉Babe

超級版主

超級版主

50246419 發表於 13-10-8 17:17
係啦2,我個「單雙非爭位 因果報應」公民黨,多謝晒~~~~~~」都比人封,我request班主幫我轉去"時事擂台", ...

只係關閉,內容可以睇到的,用"封"形容,嚴重左DD

超級版主

超級版主

50246419 發表於 13-10-8 17:26
咪就係,你話我錯,應該放 "時事擂台",ok,係我唔岩。咁你呢度封左,麻煩高抬貴手,幫幫忙搬埋過去"時事擂 ...

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7551567&extra=page%3D1

因為係時事擂台發表,係要同意及遵守該版規,如果版主幫閣下搬移主題,曾留言之會員,會誤進時事擂台,而不自知

侯爵府

bktcc 發表於 13-10-8 18:18
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7551567&extra=page%3D1

因為係時事擂台發表 ...
原來係咁,明白晒,唔該你,終於有班主肯覆了,真心致謝
我地黎囉Babe

男爵府

引用:我唔識分民生定時事,雙非搶學位我以為係民

原帖由 cwschristine 於 13-10-08 發表
我唔識分民生定時事,雙非搶學位我以為係民生tim

男爵府

回覆:乜post都封.......

唔通再沒有言論自由

首頁

尾頁

跳至